Tovább dagad a botrány – Pofátlan húzást tett a kormánypárti csatorna!

Forrás: Facebook / Tények

Úgy látszik, a kormánypárti csatornának még a bírósági ítélet sem volt elég ahhoz, hogy bocsánatot kérjen Juhász Pétertől, amiért a Tények című műsorukban több alkalommal is bizonyítottan valótlanságokat terjesztettek róla.

Nemrég a bíróság újabb 500 ezer forintos büntetést szabott ki a TV2-re, amiért az semmibe vette a jogerős ítéletet. Eszerint ugyanis 16 alkalommal, 16 pontban kellene a hírműsorukban bocsánatot kérniük Juhász Pétertől, és felolvasniuk a teljes helyreigazítást.

Ehhez képest a péntek esti Tényekben Andor Éva hírolvasó ismét csak az ítélet egy részét olvasta fel gyorsan, de a bocsánatkérés most is elmaradt

– figyelt fel rá a 444.hu.

Juhász Péter erre úgy reagált a közösségi oldalán, hogy “vicces próbálkozás a TV2-től, úgy csinálnak, mintha teljesíteni akarnák a bíróság ítéletét”. Az egykori politikus kiemeli, hogy ismét jogerősen megbüntették a végrehajtás szabotálásáért a TV2-t félmillió forintra, ami miatt most odáig jutott a csatorna, hogy a Tényekben felolvastak 40 másodpercet az ítélet rendelkező részéből.

“Gondolom majd erre fogják fogni a bíróságon, hogy ők jóhiszeműen jártak el”

– tette hozzá Juhász.

A TV2 korábban azzal hárította el az ítélet végrehajtását, hogy olyan hosszú a helyreigazítások sora, hogy nem férne bele a műsoridőbe, [bár itt megjegyezhetnénk, hogyha nem hazudtak volna ilyen sokat, akkor nem kéne a helyreigazítással és bocsánatkéréssel kitölteniük a műsoridőt].

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!