A taxisblokád hőse kimondta, mi Orbán „elmebeteg” végső terve!

Ez minden eddigi őrültséget megmagyaráz!

Az ország nevének megváltoztatása, a vármegyék elnevezése, a főispánok megjelenése és az egyszemélyi, rendeleti kormányzás 2010-ben még viccnek tűnt volna, ma azonban már hétköznapi valósággá vált. Palotás János, az egykori taxisblokád megállapodásának hőse pár napja feltett az internetre egy videót, amelyben azt mondja, hogy ezek az intézkedések Orbán Viktor végső tervének a részei lehetnek. A Vállalkozók Országos Szövetségének egykori elnöke szerint

Orbán Viktort foglalkoztatja a királyság bevezetése.

Palotás úgy véli, hogy ha ezt reális lehetőségnek látjuk, rögtön értelmet kapnak a miniszterelnök eddigi intézkedései. Ilyen például a különböző vészhelyzetek miatt bevezetett és 2015 ősze óta fennálló rendeleti kormányzás. Elméletileg a kétharmados parlamentnek joga lenne felülbírálni az Orbán által hozott rendeleteket, de a kétharmados többségben lévő Fidesz ezt nem teszi. Palotás pedig a videójában felteszi a kérdést:

„Kik voltak azok, akik rendelettel kormányoztak? A királyok.”

Szerinte a királyság bevezetését előkészítő lépés lehetett, hogy 2010 után az ország nevéből kikerült a köztársaság, most pedig a Köztársasági Elnöki Hivatal neve tűnik el, és lesz helyette Sándor-palota.

Amikor Gulyás Gergely bejelentette, hogy a megyékből vármegye lesz, a kormányhivatalok vezetőiből pedig főispánok, akkor úgy érvelt, hogy ezzel a magyar történelmi hagyományokhoz térnek vissza. Palotás János szerint ha a főispán helyére behelyettesítjük a királyt, a Fidesznek semmit nem kell változtatnia ezen az érvrendszerén. Úgy véli, a Fidesz-KDNP szavazógépezete nem fogja megakadályozni „ha Orbánnak az lesz a péntek reggeli gondolata, hogy Magyarországnak királyságnak kell lennie.

Látok annyi fantáziát Orbán Viktorban, hogy ő ezen vívódik. Ma már ezt nem lehet kizárni. Az elmebetegségét sem, meg a vívódását sem.”

Palotás János szerint már csak egy rendelet kell Orbán Viktor királyságához. Mint mondta, elképzelhető, hogy Orbán előbb áthelyez jogköröket a köztársasági elnökhöz, majd miután elfoglalta ezt a pozíciót, a posztot átnevezik királyivá. A népszerű vállalkozó mindezt logikusnak tartja. „Hogy lehetne köztársasági elnök, ha nincs köztársaság? Mennyire jobban illik a királyság a vármegyéhez és a főispánsághoz? Nem állítom, hogy ez ma már eldőlt Orbán Viktor fejében, de hogy foglalkozik vele, abban egészen biztos vagyok.” Palotás azon az állásponton van, hogy ezt a tervet meg kell akadályozni.

„Ha nem álljuk útját ennek az embernek – mindegy, hogy a gazemberségének vagy az elmebetegségének –, akkor mi ebbe az irányba haladunk”

– jelentette ki, hozzátéve: a királyság bevezetésének tervébe illik „Lázár János lázálma” is, hogy az állami pénzből felújított kastélyokat ingyen is oda lehet majd adni magántársaságoknak és magánszemélyeknek. Akik persze Orbán hűbéreseiként a NER-hez közelálló vállalkozások és emberek lennének. „Rettenetesen rossz irányba megyünk, rettenetesen rossz érzéseim vannak” – mondta Palotás János, majd felhívta a figyelmet, hogy Orbán terve ellen egységesen kellene fellépniük a civileknek és az ellenzéki pártoknak. Palotás János videóját teljes terjedelmében cikkünk végén nézhetik meg.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!