Kitört a háború – Pottyondy visszaszólt Nacsa Olivérnek!

Forrás: YouTube.com / Pottyondy Edina

Mint arról korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk, Nacsa Olivér, a nyíltan fideszes “humorista” a Karc FM Bezzeg című műsorában beszólt Bödőcs Tibornak és Pottyondy Edinának is.

Nacsa a rádióműsorban azt fejtegette, hogy szerinte a humor nem női műfaj, rámutatva ezzel arra a hímsoviniszta nézetére, hogy ő sem Pottyondy Edinát, sem más női humoristát nem tart viccesnek, azonban nem kellett sokat várni arra, hogy a megemlített Pottyondy reagáljon Nacsa kijelentéseire:

“A kommentmezőben rengetegen nevezték őt humortalan, hímsoviniszta NER-szolgának. De úgy gondolom, hogy akik ezt emelték ki, félreértették őt.

Jó, azzal mondjuk egyetértek, hogy Nacsa Olivér humortalan, hímsoviniszta NER-szolga, de hát ebben nincsen semmi újdonság!

Ezekből nemcsak megél, de büszke is rá! (…) Ami viszont nem köztudott, de fontos információ az Ihos József Szakmunkásképző legszorgalmasabb növendékéről, Nacsa Olivérről, hogy gyáva. Igen, Olivér, gyáva vagy! – mondta Pottyondy a Youtube-csatornáján, majd hozzátette:

“A riporter azt kérdezte tőled, hogy mit gondolsz rólam. Nem a nőkről, rólam.

Ha lennének tökeid, akkor azt mondtad volna, hogy nem tetszik, amit csinálok, vagy tehetségtelennek tartasz vagy nem vagyok vicces. Bármelyik elég lett volna. Ehelyett azon kezdtél el álságosan sajnálkozni, hogy hát a nőknek nincs humoruk, és a közönségnek sincs rájuk fogadókészsége!”

Pottyondy Edina teljes videóját, melyben Nacsa kijelentéseire reagál, itt tudják megnézni:

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!