Megáll az ész! Bödőcsöt kezdte kioktatni a fideszes „humorista”!

Ilyen az, amikor a teknősbéka megpróbálja szemen köpni a zsiráfot.

Nacsa Olivér elérkezettnek látta az időt arra, hogy kioktassa Bödőcs Tibort abból, hogyan is kell humorizálni. A nyíltan kormánypárti Nacsa a Karc FM Bezzeg című műsorában azt ugyan elismerte, hogy Bödőcs Tibor zseniális tehetség, de gyorsan azt is hozzátette, hogy „sajnos a baloldal szócsöve lett.” Majd egy meglepő fordulattal

Nacsa Olivér azt javasolta, hogy Bödőcsnek is úgy kellene viszonyulnia a politikához, mint nekik!

A fideszes humorista ezt mondta: „Most mondjam azt, hogy nekem ezzel van bajom? (..) Zseniális tehetségnek tartom, és tulajdonképpen, ha az ő részükről lenne megfelelő viszonyulás például ahhoz, ahogyan mi politikai témához nyúlunk, akkor talán még ezzel se lenne baj. Az elfogadás. De elfogadás nincs.”

Nacsa példaként hozta fel, ahogy ők szilveszterkor a köztársasági elnökről vagy a miniszterelnökről beszélnek.

Arra már a fideszes humorista nem tért ki, hogy ezekben a „paródiákban” nyomokban sem található poén – cserébe viszont jól nekiment a jelenlegi standupos fellépőknek, akik szerinte egy-két kivételt leszámítva leginkább csak trágársággal helyettesítik a humort.

Nacsa Olivér külön is lehúzta Pottyondy Edinát, kijelentve, hogy a szerinte a humor nem egy női műfaj. A vállaltan kormánypárti „humorista” szerint

„a nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha azt egy nő szájából hallják.”

Majd hozzátette: „Nem tudom, miért van így, szerintem ez egy alapvetően férfi szakma.”

Azt már csak mi tesszük hozzá: nagyjából így nézhet ki az a természetben rendlkívül ritkán előforduló szituáció, amikor a teknősbéka megpróbálja szemen köpni a zsiráfot.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!