Több százezren követik az Orbánt támadó fideszes milliárdost!

Fideszesnek tartja magát, de  azt mondja: bármi jobb lenne annál, ami most van!

Több százezren követik azt a fideszes milliárdost, aki ma már durván támadja Orbán Viktort. A G7 gazdasági portál azt írja a debreceni Felföldi Józsefről, hogy az édességiparban gazdagodott meg, s bár még mindig

fideszesnek tartja magát, de az a véleménye, hogy Orbánék tönkretették a magyar nemzetet,

a demokráciát pedig felváltotta az autokrácia. Felföldi Mészáros Lőrincet sem kíméli, róla azt írja: Magyarországon természetes, hogy szegénylegények néhány év alatt Forbes-listás milliárdosok lesznek.ű

A milliárdos azt mondja: Orbán Viktor „a Jóisten akar lenni, aki félelemkeltésen és gyűlöletpolitikán alapuló személyi kultuszt épít, emellett jól tud hazudni”.

A sajtó kapcsán pedig korábban azt írta, hogy a médiumok mára több mint 90 százaléka a magyar kormány kezébe került. A magát csak Candyman néven emlegető üzletember pár hete egyik bejegyzése alá azt írta egy kommentben: „én is lelkesen szavaztam rájuk eddig, mert nem láttam más alternatívát. De eljutottam oda, hogy van az a pont, amikor bármi jobb lehet annál, mint ami most van”.

Felföldi József ma már szinte naponta tesz ki kormánykritikus posztokat, mostanra

a Facebookon 117 ezer követője van, a TikTok-csatornáján pedig 100 ezren követik.

A férfi milliárdosként nem csak az üzlettel törődik, 15 éves kora óta például zenél: első gitárját egy kórházi nővértől kapta, miután elvesztette az egyik szemét, mert eltalálták egy csapágygolyóval tömött hógolyóval. Többfajta stílusban is alkot: van romantikus ódája a szerelemről, spirituális sámánzenéje és kereskedelmi rádiós popszáma is.

Legújabb rap dala az Orbán rendszer elleni lázadásra buzdít!

Ebben a számában olyan sorok vannak, mint például „Nem elég a suttogás, nem elég az irka, a pásztor meg csak röhög, milyen sok a birka.” A refrén pedig ez: „Ébredj fel, meddig tűrjük még, legyünk hát győztes ellenzék!” A dalt a cikkünk végén található videóra kattintva lehet meghallgatni.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!