Börtönbe kerülhet Orbán – Erre valószínűleg nem számított!

A kormány veszélyhelyzetet hirdetett, ami alatt sokkal szigorúbban veszik a rémhírterjesztést a hatóságok; Orbán és “fideszes társai” pedig kimerítették ezt a tényállást – véli a Párbeszéd!

Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában azt mondta, hogy a baloldal továbbra is háborúpárti, Szabó Tímea szerint azonban ez a kijelentés “szemenszedett hazugság”, ráadásul még büntethető is, ugyanis

aki veszélyhelyzet idején nagy nyilvánosság előtt valótlan tényt állít vagy híresztel, nyugtalanságot és zavart keltve az emberek körében, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Az ellenzéki párt szerint a kormányfő és “fideszes társai” is kimerítették ezt a tényállást, ugyanis valótlanul állítják és terjesztik nagy nyilvánosság előtt, hogy az ellenzék háborúpárti,

ezért rémhírterjesztés vádjával feljelentik Orbán Viktort és azokat a fideszes politikusokat, akik hasonló kijelentést tettek!

Ilyen nyugtalan helyzetben, amikor valóban háború zajlik a szomszédunkban, akkor “ilyen felelőtlenül, ilyen aljas politikai célokkal elkövetve egy miniszterelnök nem viselkedhet” – fogalmazott az atv.hu közlése szerint az ellenzéki párt frakcióvezetője, aki felszólította Orbánt, hogy “fejezze be az álhírek terjesztését”.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!