Keményen nekiment Vargának a humorista – Ezért komolyan megütheti a bokáját!

Képek forrása: Vasvári Tamás/MTI / YouTube.com

Somogyi András hétről hétre újabb videóval jelentkezik, melyben a hét eseményeit, a kormány elhibázott lépéseit parodizálja ki. Legújabb videójában Orbán mellett Varga Juditnak is keményen beszólt.

A humorista új bejelentkezéséből kiderül, hogy mit vett meg legutóbb Orbán egyik pénztárcája, amivel kapcsolatban Somogyi kijelenti:

“mondhatjuk, hogy ezek megvették már az egész országot a mi pénzünkből. Ez a kétharmad egyik mellékhatása.”

A videóban szót ejt a humorista, Varga Judit törvénymódosításáról, aminek köszönhetően már bárkiből lehet besúgó, bárki feljelentheti a másikat az önkormányzatnál, aki “veszélyezteti a magyarságot”.

“Annak ellenére, hogy igazi NEResztény, konzervatív kormányunk van, egy fényes tekintetű vezetővel, sokszor veszélyben érzem a magyarságom” – mondja Somogyi, aki választ vár arra, hogy vajon a Borkai vagy a Szájer féle családmodellt kell elképzelni ezekben az esetekben?

A humorista videójából kiderül még továbbá az is, hogy mit kellene csinálnia unalmában Varga Juditnak, illetve, hogy mivel riogat a felcsúti Goebbels, a “Dörmögő” Dömötör Csaba és a NER aranyhala, a Kocsis Máté.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!