Felkavaró videó került ki arról, milyen gyilkosan kétszínűek Orbánék – már több tízezren látták!

Ez a felvétel még a fideszes híveket is megingathatja! Csak erős idegzetűeknek!

Orbánék gyilkos kétszínűségét mutatja be szavak nélkül az a videó, amit Puzsér Róbert tett ki a YouTube-ra. A 444.hu fedezte fel, hogy a rádiós műsorvezető egy teljesen új és felkavaró videoklipet állított össze annak a fideszes békedalnak, amelyet az egykori Pesti Tv műsorvezetője, Ábrahám Róbert hozott össze magyar előadók közreműködésével. Puzsér klipjében

Orbán és Szijjártó mosolyog együtt Putyinnal és Lavrovval, miközben az orosz hadsereg által megölt emberek holttestei láthatók – bizonyítva a Fidesz gyilkos kétszínűségét.

Mert hiába hajtogatja a fideszes propaganda, hogy „békét akarunk”, ha közben a magyar kormány tagjai azokkal az orosz vezetőkkel paroláznak, akik most is civilek tömeges meggyilkolására adnak utasításokat. A „Hungary for Russia” című videó szavak nélkül leplezi le, hogy Orbánék számára a „béke” hajtogatása csak egy olyan hazugság, amivel azt leplezik, hogy Putyin oldalán állnak. A klipről Rácz András történész azt írta a Facebookon: „Elég egyértelmű állásfoglalás Puzsér Róberttől arról, hogy mit jelent a háború kontextusában az orbáni Oroszország-politika. Nem könnyű végignézni…. de ettől még mestermű a maga torz, szomorú módján.” A felkavaró videót cikkünk végén nézhetik meg.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!