Ezt a videót látva, biztos nincs felhőtlen boldogság a Karmelita kolostorban!

Hiába a kormánypropaganda hallgatása és mismásolása a pedagógusok jogainak, béreinek és az oktatás égbekiáltó problémáinak ügyében, úgy tűnik, az ellenállás nem akar megtörni!

Október 23-án volt az elmúlt évtized egyik legnagyobb tüntetése, melyen egyes becslések szerint 80 ezer ember volt kint. Ezt követően sokan gondolhatták, hogy a többi akció nem lesz ennyire sikeres, és talán a kormány is abban reménykedett, hogy kezd kifújni a dolog,

ez azonban közel sincs így!

Mára, azaz október 27-re szervezték az újabb nagyszabású megmozdulást a fővárosban, melynek keretében polgári engedetlenség mellett egy hatalmas élőláncot is alkottak a tanárok, diákok és velük szolidaritást vállalók, így a Nagykörút mentén több ezren sorakoztak fel.

A legnagyobb videómegosztó oldalra felkerült egy videó, melyen a pesti oldalon lévő 5 kilométeres élőlánc látható a Boráros tértől a Jászai Mari térig. A videót lentebb tudják megnézni.

Az élőláncba több ismert politikus is becsatakozott, így például Gelencsér Ferenc mellett feltűnt a Margit hídon Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke és Karácsony Gergely, főpolgármester is.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!