Orbán világa – Elképesztő stílusban reagált a jobboldali lap a diákok és tanárok tüntetésére!

Orban Laptop
Forrás: Youtube.com

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, október 5-én a pedagógusok világnapján tartották meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusok érdekei mellett kiállók azokat a szolidaritási akciókat, melyek keretében élőlánc, polgári engedetlenség és tüntetés is volt a fővárosban.

Az eseményen becslések szerint 40 ezren vettek részt, melyről látványos felvételeket ide kattintva nézhetnek meg.

A tüntetésről a vadhajtások nevű jobboldali, kormánybarát lap az alábbi bejegyzéssel emlékezett meg a közösségi oldalán [a bejegyzést később törölték]:

311172124 650344396450724 4968144399098718799 n
Forrás: Facebook.com / Ujhelyi István

A nemzeti érzésűnek mondó, jobboldali lap nemcsak a közösségi oldalán ír elfogadhatatlan stílusban a pedagógustüntetésről és az azon résztvevőkről, de cikkükben is hasonló stílust engednek meg maguknak:

“Lehet rajtunk háborogni, de ma Magyarországon csak egyedül mi merjük ezeket a kis férgeket patkányozni, akik éppen ismét hidat foglalnak. Mi merjük elküldeni őket a kurva anyjukba. De! Ez úgy kezdődött ismét, hogy vissza mertünk szólni. Mi kizárólag tükröt tartunk ezeknek a szarháziaknak, mert csak simogatják őket mindenhol. Nem véletlenül nevezzük őket patkányoknak.

Az a diák, aki erre rávehető egy politikai töltetű felforgatásban, az patkány. Patkányok lázadása Budapesten, pár mocskos kommunista hergelésére…– írja cikkében a jobboldali lap, ami mindent elmond arról, milyen stílus kedvelt az Orbán-kormány szimpatizánsai körében.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!