Szijjártó adáson kívül bevallotta azt, amiről a fideszes politikusoknak tilos beszélni! Ezt a felvételt látni kell!

Olyan videót tett közzé a magyar külügyminiszter, hogy nem csodálkoznánk, ha kiderülne: Orbán Viktor őrjöngve vonta felelősségre Szijjártót, amiért kifecsegte a Fidesz-kormány titkait.

Ezért még nagyon megütheti a bokáját Szijjártó Péter! A magyar külügyminiszter ugyanis olyasmiket ismert be a CNN egyik riporterének, amiről minden fideszes politikusnak tilos beszélnie.

Szijjártó bevallotta, hogy Magyarországon óriási drágulás van és a magyar emberek szenvednek!

Ráadásul mindezt a magyar külügyminiszter maga tette közzé. Szijjártó a Facebook-oldalán vasárnap publikálta azt a rövid videót, amelyen az látható, miről beszélgetett Richard Quest amerikai műsorvezetővel, amikor a CNN-nél járt.

Az összevágott felvételen azok a beszélgetések vannak, amelyek adáson kívül készültek

az amerikai hírtévé stúdiójában, illetve folyosóján, a magyar külügyminiszterrel folytatott interjú után. A videón a fideszes politikus érezhető lazasággal cseveg a CNN riporterével, és amikor a műsorvezető azt kérdezi tőle, „Hogy vagy?”, Szijjártó szó szerint ezt mondja: „Hát szenvedünk, hogy őszinte legyek, itt vannak a háború meg a szankciók következményei, az egekbe szökő árak.”

Mindez azért figyelemre méltó, mert

a fideszes politikusoknak itthon tilos arról beszélniük, hogy az emberek szenvednek, a boltokban pedig brutális drágaság van.

Ezzel azonban még nem ért véget a magyar külügyminiszter őszinteségi rohama, mert még más, szigorúan őrzött fideszes titkot is kifecsegett. Amikor ugyanis az amerikai riporter Magyarország olaj- és gázbeszerzéséről kezdett beszélni,

Szijjártó beismerte, hogy a Fidesz-kormánynak „van egy nagyon jó megállapodása a Gazprommal,”

és a cég egyelőre szállít is, ami az ország működőképessége miatt fontos. Mindez azért érdekes, mert tavaly októberben a 15 évre kötött orosz gázvásárlási megállapodásról Szijjártó szó szerint azt mondta: „Megteremtettük annak lehetőségét, hogy a világpiaci ármozgásoktól függetlenül a magyar fogyasztók számára a gáz ára ne növekedjen.”

Ha Szijjártó most bevallotta, hogy a Gazpromtól jön az olcsó orosz gáz, adódik a kérdés: a Fidesz miért drágította a gázt a hétszeresére?

Szijjártó mostani beismerései szerint tehát a Fidesz tudja, hogy Magyarországon szenvednek az emberek és brutális a drágaság és a Gazprommal is van egy jó szerződés, ennek ellenére Orbánék szinte még a bőrt is lehúzzák a magyar családokról. Nem, csodálkoznánk ha kiderülne, hogy

Orbán Viktor őrjöngve vonta felelősségre Szijjártót, amiért kifecsegte a Fidesz-kormány titkait.

Egy azonban biztos: ha egyszer kiderül a teljes igazság a Fidesz-kormány összes gyalázatos lépéséről, annak nagyon csúnya vége lesz.

Szijjártó Péter beismerő videóját cikkünk végén találják. Feltétlen nézzék meg, amíg el nem távolítják!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!