Borított az ellenzéki politikus – Titkos tervvel készül az őszre a kormány!

Budapest, 2022. június 14. Orbán Viktor miniszterelnök szavaz az Országgyûlés plenáris ülésén 2022. június 14-én. MTI/Balogh Zoltán

Hadházy Ákos, független képviselő a közösségi oldalán számolt be arról, hogy egyes híresztelések szerint az Orbán-kormány piszkos módszerekkel leplezné a tanárhiány és orvoshiányt, oldaná meg az iskolák fűtésének gondját és tiltaná meg a tüntetéseket.

“Titokban már arra készül a kormány, hogy ősszel ismét bezárná az iskolákat és online oktatást rendelne el a járványra hivatkozva”

– írja Hadházy, majd hozzáteszi, hogy írásos dokumentumot erről még nem látott, de szerinte zavarba ejtően sok, egymástól független forrás erősítette meg ezt neki.

Szerinte ez a terv egy “rendkívül nagy gazemberség”, de ugyanakkor “a korrupt és hazug hatalom szempontjából teljesen logikus lépés” lenne, mivel az intézkedések önmagukban nem érnének semmit, azonban a tantermi oktatás lezárásával leplezni tudnák Orbánék a katasztrofális tanárhiányt és így az iskolák fűtésével sem kellene bajlódniuk.

Hadházy bejegyzésében azonban arról is írt, hogy a járványra hivatkozva ismét leállítanák vagy korlátoznák a szakrendelőket, a kórházakat pedig újból a katonaság venné át, ami az orvoshiányt leplezné.

“Végül számukra a legfontosabb pedig a tüntetések betiltása lenne”

– írja a független politikus, mivel elképzelhetőnek tartja, hogy a járványra hivatkozva ismét megtiltaná a kormány a gyülekezést, így megakadályoznák a megemelkedett rezsiszámlák nyomán bekövetkező tüntetéseket.

Hadházy szerint a szóban megerősített kormányzati terv “teljesen életszerű”, majd hozzáteszi, hogy “láttuk már eddig is, hogy a világ egyik legrosszabb halálozási statisztikájú országában a kormány nagyon szereti a járványt, hiszen a zavarosban nagyon sok disznóságot meg lehetett tenni“.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!