Farkasházy Tivadar: “Kövér is kimászott székely nyaralója medencéjéből, Lőrinc meg Andi ágya alól”

Farkasházy Tivadar egy Facebook posztban írta meg, hogy vajon mi történne az országban, ha az ellenzék nyert volna áprilisban, és most ők hoznák meg az elmúlt napok kormányzati döntéseit. a MAGYAR SCI-FI című írását változtatás nélkül közöljük, csak formáztuk, amire a Facebook nem ad lehetőséget. Íme:

“2022. április 3-án az ellenzék nyerte a választásokat, s hamarosan kiderült, hogy üres kasszát, annál több fizetni valót hagyott maga után az Orbán-kormány, ezért július elején kénytelenek voltak bejelenteni, hogy megszűnik a Kata, s lényegében a rezsicsökkentést is felszámolják. Pár órával később Bayer Zsolt feltette a Facebookra:

“Az anyátok picsáját! Három hónap alatt tönkrebasztátok 12 év eredményeit!”

Majd Bencsikkel, Stefkával és Csizmadiával bejelentette, Szentistvánkor nem Körmenet, hanem Békemenet indul a Bazilikától, ezúttal kapával, kaszával, fütykössel és cséphadaróval, hogy azonnal vonják vissza! Orbán, aki a választások óta apja hatvanpusztai birtokának mínusz második emeletén pihente ki az előző három országlás fáradalmait a felcsúti futódombra sietett, melynek tetején bejelentette, hogy nem ismeri el a választások eredményét, hiszen a háborúpárti Márki-Zay megígérte, hogy marad a rezsicsökkentés.

A hír hatására, amelyet 470 magánkézben lévő lap, portál, adó és csatorna is megerősített, Capitolium híján a köztévé és közrádió Kunigunda utcai székháza előtt gyűltek össze felháborodott szurkolók, amitől az összes ott parkoló autó spontán elkezdett lángolni. Mivel kétharmad híján ugyanazok álltak az Alkotmánybíróság, a Legfőbb Ügyészség és a Kúria élén,

e szervezetek kapitalista munkaverseny keretében egymást lekörözve semmisítették meg a tavaszi választás eredményét,

Novák Katalin új kosztümben új időpontot írt ki, amelyen a történtek miatt csak a Fidesz, a KDNP és a Mi Hazánk indulhat, de aztán elhalasztották, mert az egyetlen kormánykézre került csatornába, ami a Szent István körút alatt gyűjti össze a szennyvizet beszivárgott, hogy az említett dombtető meggondolta magát és azt üzente, várjanak vele, előbb az új kormány még egy kicsit főjön a saját levében. Amit könnyen megtehettek, mert az életfogytáig lényegében elmozdíthatatlan Polt utasítására már össze vannak gyűjtve a Markóban. Erre már Kövér is kimászott székely nyaralója medencéjéből, Lőrinc meg Andi ágya alól, Marbellából pedig visszaindult egy magánrepülőgép.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!