Kiakadt az ellenzéki politikus – Annyi pénzt dobtak ehhez a kis p*cshöz, mint amennyit egy tanár 500 év alatt keres!

FOTÓ: Vajda József

Elképesztő ügyre világított rá bejegyzésében Hadházy Ákos, aki szerint a Magyar Turisztikai Ügynökség brutális összeget adott Rogán Antal kabinetfőnökének stróman cégének!

Az ellenzéki politikus bejegyzésében kiemeli, hogy a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel bizalmasa által irányított ügynökség 1,6 milliárd forintot ítélt oda a Schadl-ügyben is érintett Nagy Ádám cégének.

“Ennyi pénzért egy tanár 500 évet kellene, hogy dolgozzon – tehát ha egy tanár a mohácsi vész után kezdett tanítani és végigdolgozta a következő fél évezredet,

akkor keres kb annyit, mint amennyit hozzádobtak ehhez a kis p.cshöz”

– írta felháborodva Hadházy, aki hozzátette, hogy egyre nehezebben viseli azt a sok mocskot, amiket bejegyzéseiben bemutat.

A válaszonline cikke részletesen bemutatja a Kisfaludy program visszaéléseit, melyből az is kiderül, hogy a 2018–2022-es ciklus legnagyobb nyertesei Tiborcz István holdudvara lett.

Orbán Viktor veje közelében landolt az Ügynökség által kiosztott 316,8 milliárd forintból 56,4 milliárd,

így a kormányfő vejének „leágazásai” annyi forráshoz jutottak, mint amennyihez Mészáros Lőrinc, Csányi Sándor és Rogán Antal érdekeltségei együttvéve.
Ehhez az 56,4 milliárd forinthoz, melyet Tiborczék kaptak, egy tanárnak 16 ezer évet kellene dolgoznia, tehát az őskortól napjainkig végig tanítania kellene – írja bejegyzésében Hadházy.

A Turisztikai Ügynökség az ellenzéki politikus szerint pedig még a látszatára sem figyel annak, hogy bármiféle pályáztatás vagy objektív kritériumok alapján ossza el az állami milliárdokat.

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!