“Kinyalják Orbán bácsi seggét” – nem kertelt a népszerű színművész

Forrás: wikipédia

Lukáts Andor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező Veiszer Alindának adott egy nagyjából egy órás interjút, melyben kendőzetlenül fejtette ki a véleményét nemcsak Orbán Viktorról, de az egész fideszes elitről.

“Amit Orbán Viktor jelent ebben az országban, az úgy, hogy van, elfogadhatatlan. Katasztrofális”

– kezdett bele bő ötven percnyi beszélgetés után a politikába Lukáts, megadva a felütés a beszélgetés további részének. Aki egy kicsit is ismeri Lukáts Andort, tudja, hogy markáns, karakán véleménye van a politikáról, melyet nem szokott véka alá rejteni. Veiszer gyorsan rá is kérdez, hogy vajon csak Orbán-e az elfogadhatatlan a művész szerint.

“Ő egy személyben, és a társasága, a bandája.”

Lukáts ki fjeti ezt bővebben is, hogy miként vett el Orbán és rendszere emberek millióitól lehetőséget akár szociális téren, akár az SZFE-vel történtekre gondolva. A színművész szerint Orbán kettészakította az országot, a “kedveltek” és a “futottak még” kategóriára, és az utóbbiaktól elvette a normális élet lehetőségét. “Például a Fideszben azok a fiatalemberek, akik ott jó állások kaptak, azok egyrészt le vannak fizetve, másrészt

kinyalják Orbán bácsinak a seggét, és mindenre azt mondják, hogy zseniális és nagyon jó.”

Az interjú minimális támogatásért cserébe Weiszer Alinda oldalán tekinthető meg teljes egészében.

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!