Százmilliókat toltak a félkarú rablókba – így úszott el a kaszinóban a közpénz

A hat kaszinóval rendelkező Garancsi István Orbán Viktor miniszterelnökkel egy focimeccs közben

No, nem az állampolgárok vitték be oda, hanem maga Orbán Viktor adta azt a 242 millió forintot, melyet azok kaptak bértámogatásként, akiket megviselt a koronavírus járvány. A kaszinók hihetetlen profitja ellenére ők kapták meg, nem a tönkrement vállalkozók.

Andy Vajna egykori cégének, az LVC Diamondnak két tulajdonosa van: Garancsi Istvánnak a kormányfő egyik legközelebbi barátjának 60 százalékos és Szalay-Bobrovniczky Kristóf jelenlegi honvédelmi miniszternek 40 százalékos részesedése van a cégben. A kaszinók szinte meg sem érezték a koronavírus járványt, pedig tavaly március 8. és április 30. között zárva kellett lenniük. Ennek ellenére, a járvány idejének előző két évében

összesen 17,6 milliárd forintos nyereségre tettek szert!

Ez a bődületes nyereség azonban nem elégítette ki nagyjainkat, lehajolnak ők az “apróért” is, így 242 millió forint ágazati bértámogatást kaptak a járványra való tekintettel. Mindez annak tudatában felháborító, hogy eközben kisvállalkozások százainak kellett bezárni a kaput, mert nem tudták finanszírozni a járvány miatt kieső bevételeiket.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!