Egy riporter belopózott Orbán szentmiséjére, döbbenetes látvány tárult a szeme elé

Szokták mondani, hogy diktátor. Lehet ezt jól is érteni, ugyanis diktál. Igen, egy vezetőnek diktálnia kell. Elől kell járnia, és diktálnia kell a ritmust, meg kell határoznia az irányt. Igen, vezetni csak határozottsággal lehet, úgy, hogy tudja, hogy merre indult, tudja, hogy merre kell menni, tudja, hogy hol van a cél, lehet őt követni. Diktálnia kell

– ilyen és ehhez hasonló gondolatokat osztott meg az Orbán Viktor születésnapjára rendezett szentmisén Osztie Zoltán plébános a belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban, ahova a Telex is ellátogatott.

A lap a mise után rövid riportot is készített Osztie-val. A plébános többszöri kérdésre is tagadta, hogy “orbánista” volna, hiába beszélt korábban arról, hogy a miniszterelnököt Isten küldte, és nem fér bele szerinte, ha egy hívő ember Orbán ellenfeleit támogatja. Osztie azt is kifejtette a lapnak, hogy a liberalizmus és a kommunizmus/nácizmus szerinte egy tőről fakad, “pontosan ugyanolyan”, mindegyiknek a gyökerében ugyanis az istentagadás áll, mindegyik a totális hatalom megszerzésére törekszik, és mindegyiknek a lényege az “embergyűlölet”. Mikus Márton, a szentmise szervezőjét is sikerült megszólaltania a lapnak, aki elmondta: demagógia, hogy egy papnak nem kéne politizálnia, ők Gyurcsány Ferenc lelki üdvéért is sokat imádkoznak, “nem lenne jó ugyanis, ha pokolra kerülne”.

Itt lehet visszanézni a teljes riportot:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!