A fideszes újságokat agy nélkül készítik – itt a bizonyíték!

Beigazolódott, amit már régóta sejtettünk: a fideszes propagandához csak jó hosszú nyelvek kellenek, agy nélkül. Miután az egyik megyei újság értelmetlen betűk halmazát közölte, azt az összes többi is átvette.

Gondolkodni tilos! Valószínűleg ez a jelszava a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó fideszes megyei propagandalapoknak. A mecsekalja.tumblr.com ugyanis olyan jelenségre figyelt fel, amely fényesen bizonyítja, hogy

Orbánék médiáját emberi agy használata nélkül működtetik!

Történt ugyanis, hogy a Baranya megyei bama.hu „szerkesztőségében” valószínűleg valaki rákönyökölhetett az egyik számítógép billentyűzetére, aminek következtében a portálon megjelent egy „hír” a következő tartalmú címmel: sbfgjgkhgfdesss. Mindez azonban nem tűnt fel senkinek, sőt:

az értelmetlen betűhalmazt a Google szerint szinte az összes fideszes megyei lap átvette és közölte!

0512 Megyei lapok

Így aztán az olvasók mindenhol értesülhettek arról a szenzációról, hogy „sbfgjgkhgfdesss”.  Mindez a megyei portálok Egyperces című rovatában jelent meg, ami a media1.hu szerint még szimbolikus is, hiszen megmutatták vele, hogy

ugyanígy söpör végig a teljes magyar fideszes médiahálózaton egy lejárató anyag, függetlenül attól, hogy mi van benne.

A kérdés ezek után már csak az, hogy a hírek automatikus átvételét vajon egy számítógépes program biztosítja, vagy a Mészáros Lőrinc megyei lapjainál dolgozó propagandistáknak erre sincs szükségük, mert bármit közölnek ész és értelem nélkül?

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!