Napokon belül véget érhet a háború? Érdekes hír érkezett Ukrajnából

Putyin

Folyamatosan érkeznek Ukrajnából a hírek, melyek nagyrészét fenntartásokkal kell kezelni, és azokat elfogadni tényként, amelyeket több forrásból is megerősítettek. Azt tudjuk, hogy az orosz hadsereg messze nincs abban az állapotban, amit feltételeztek róla az invázió megkezdésekor. A mostani hír viszont megdöbbentő.

Már több helyszíni tudósító megerősítette, hogy az orosz hadsereg ellátottsága hagy kívánni valót magaután. Üzemanyagból kifogyott tankokról, lejárt szavatosságú élelmiszerekról, hidegben összefagyó katonákról érkeztek híradások, amelyek indokolhatják, miért is olyan alacsony az orosz erők harci morálja. Egy most kiadott ukrán közlemény szerint az orosz erők jelenleg akkora lőszer- és élelmiszerkészletekkel rendelkeznek,

amelyek mindössze legfeljebb három napig tarthanak ki!

A megszólaló ukrán tisztviselők szerint ugyanez a helyzet az üzemanyaggal is. Bár mindig kétkedéssel kell fogadni azokat a híreket, amelyek egyoldalóan az egyikoldalról érkeznek, ám a valóság nem állhat túl messze az igazságtól, amelyet jól mutat az, hogy az orosz offenzíva gyakorlatilag állóháborúvá alakult, amelyben alig-alig vetnek be utánpótlást és logisztikát megkívánó élőerőt, inkább az ágyúzás és a rakétatámadások azok, melyek jellemzik a mostani hadműveleteket.

Eközben az orosz hátországból érkezett a hír, hogy alkatrészhiány miatt leállt egy orosz tankgyár, a hiperszonikus rakéta bevetése pedig egy óriási kamu volt, légifelvételek bizonyítják, hogy nem ott, nem akkor és nem azt bombázták, amiről állították. Így érthető, hogy egyre többen vélekednek úgy, hogy egyre inkább mindkét fél érdeke, hogy a lehető leghamarabb lezárják a háborút a további veszteségek elkerülése miatt.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!