Őrjöngenek a fideszes szavazók – szakadhat a kormánypárt?

Az orosz-ukrán háború kirobbanásának természetesen a magyar belpolitikára nézve is volt hatása. Azt azonban nem gondoltuk volna, hogy a törésvonal a jelenleg kétharmaddal kormányzó Fideszben fog megjelenni.

A közvéleménykutatók nem csak azt mérik, hogy kinekmilyen támogatottsága van a választók körében, hanem arra is szeretnének választ kapni, hogy miként viszonyulnak a most kialakult helyzethez, hogyan ítélik meg Orbán eddigi Putyin-barát politikáját, és vajon mit gondolnak a Fidesz és Orbán válságkezelési lépéseiről semmittevéséről.

Most mindenki gyorsan és világosan megtudhatta, hova jutatta el a társadalmat Orbán orosz propagandista agymosása. Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke egy egyszerű kiírást tett közzé a Facebookon: “Ruszkik haza! Legyen béke!” Ám ami ezután következett, arra senki sem számított.

Üzenőfalát ellepték a fideszes, gyűlölködő posztok!

  • Azonnal kib@szni a Fideszből!!!!!!
  • Egy jobboldali politikus ilyent nem posztolhat!! Ez nagy csalódás!! Főleg így választások előtt!!
  • Atlantista idióta, a magyarság szégyene vagy.
  • Ez a poszt és ez a politikus a Fidesz szégyene!
  • Takarodj át a libsikhez..
  • Ha ezt nem törli 10 percen belül, elfelejthetik az én és a feleségem szavazatát
  • Zsolt, nagyon csalódtam! Mit képszelsz magadról, hogy a a magyar-orosz érdekek ellen hangolsz? Azonnal mondj le, hogy egy tisztességes hazafit indíthasson a Fidesz helyetted!
  • Értelmetlen, meggondolatlan, Önhöz nem méltó, buta beszólás! Az orosz addig nem megy ki amíg el éri a célját: UKRAJNA SEMLEGESSÉGET! EZ ÉRTHETŐ? AZ UKRÁNOKAT KELL FELSZÓLÍTANI A BÉKÉRE! AZ ÉRTELMETLEN ELLENÁLLÁS, A HIÁBAVALÓ CIVIL, KATONAI, ANYAGI ÁLDOZATOK AZONNALI MEGSZÜNTETÉSÉT!! NEKEM KELL EZT MAGYARÁZNI !? SZOMORÚ!TÖRÖLJE SÜRGŐSEN!! Már Márky Zay is megköszönte posztját! Bravó!!

Legmerészebb álmunkban sem mertük gondolni, hogy 1956 szimbolikus mondatát, azt a mondatot, aminek Orbán Viktor is köszönheti politikai pályáját ilyen fokú, kritika nélküli ellenszenv fogadja majd a Fidesz szavazótáborában. Nagyon úgy tűnik, a 12 éves agymosás megtette hatását. Az viszont kérdés, vajon miért jutott eszébe, és miért pont most jutott eszébe Németh Zsoltnak ez a kiírás.

Nincs kétségünk, hogy a Fidesz kommunikációs és propaganda gépezetében semmi sincs véletlenül. Török Gábor már figyelmeztetett rá, hogy a Putyinhoz és az Oroszországhoz való viszony törést jelenthet a Fidesz szavazótáborán belül is. Így most beindult újra a kettős beszéd,

mindenkinek azt mondják,amit hallani akar,

Német Zsolt beszél a mérsékeltebb, nyugati elköteleződésű fideszesekhez, míg a többi Orbán által uralt médiából harsogják az orosz propagandát. Ha valaki meg tépelődik, hogy ugyan el kell-e mennie szavazni, a mostani fideszes kommentek megadják a választ: Orbánt el kell zavarni,

ha nem akarunk a Gaszprom legvidámabb barakkja lenni!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!