Tovább bővül a Momentum – mi lesz ennek a következménye?

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Örömteli hírről számolt be párttársainak Donáth Anna, a Momentum elnöke. Ugyan a nyilvánossággal még nem közölték a hírt, csak egy sejtelmes, mosolygós emojival ellátott választ küldtek a sajtóosztálynak feltett kérdésre.

„Donáth Anna már évek óta boldog családban él, amely család létszámbővülése remélhetőleg előbb utóbb meg fog történni 🙂 Ennek részleteit azonban családon belül szeretnék kezelni” – írták a Blikknek.

Donáth Anna a párt egyik európa parlamenti képviselője, aki 2021 novembere óta tölti be a Momentum elnöki posztját is, miután Fekete-Győr Andrásnak a párttagok nem szavaztak bizalmat az előválasztáson történt leszereplése után. A hír több kérdést is felvet, hiszen Donáth pártelnöki mandátuma 2022 nyarán jár le, ami azt is jelentheti, hogy

nem vállalja tovább a pártelnöki megbízást,

hiszen egy pici baba mellett még az is kérdéses, hogy az EP képviselői feladatokat hogyan tudná ellátni. A Momentumban egyelőre még pletyka szintjén sem terjed, hogy váltás lenne a vezetésben. A hírnek, hogy Donáth Anna gyermeket vár személy szerint örülünk, és sok egészséget kívánunk nekik!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!