Kegyetlenül kiosztotta Alföldi Róbert Orbánt – ennyit az “ünnepi” beszédről

Nem volt eseménytelen a tegnapi nap, amely érezhető sikert hozott az ellenzéknek, hiszen a kb. 80 ezer főt számláló tömeg magáért beszélt, míg a Békemenet a legfinomabban szólva is csak fékezett habzású volt. Orbánnak azonban sikerült megint alulmúlnia magát, amit nemhagyott szó nélkül Alföldi Róbert sem.

“Az, hogy a Miniszterelnök úr ma, az 1848-as forradalom emléknapján, a szabadság napján, a beszédében

“nem volt képes mondani egy együttérző mondatot a szomszédunkban dúló háború több millió áldozatáról,”

– sőt, sikerült ugyanoda pozicionálni a megtámadott országot az agresszor országgal -, az számomra majdnem felfoghatatlan” – írja Alföldi facebook posztjában. Majd folytatja: “Mert ez nem politizálás, ez nem készülődés a választásra, ez nem az ellenzék megalázása, ez nem Oroszországhoz való dörgölőzés, hanem egyszerűen emberi érzéketlenség.

Felháborító érzéketlenség és embertelenség.

Valódi demokráciában ez pont elég lenne arra, hogy az adott politikus teljesen légüres térbe kerüljön és lemondjon.” Nos, Orbán nem fog lemondani, ezt biztosra vehetjük. Arra pedig, hogy Orbán miért mondta el élete legválallhatatlanabb beszédét, választ kapunk akkor, amikor megézzük a Békemenet résztvevőivel készült interjúkat, és megnézzük azt a szellemi színvonalat, ahova célozta Orbán a beszédet.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!