Kihagyhatatlan: Márki-Zay úgy leiskolázta a HírTV riporterét, hogy azt tanítani kéne

Császár Attilával, az M1 riporterével való múltkori elhíresült csörtéje után újabb fideszes propagandistával való összezörrenéséről osztott meg videót Márki-Zay Péter.

Ezúttal a HírTV riporterével akadt össze, aki a “gyermekvédelminek” hazudott homofób népszavazás kapcsán próbálta kellemetlen helyzetbe hozni az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét. A riporter többedjére sem volt képes megérteni, hogy az ellenzék nem támogatja, hogy LMBTQ-szervezetek szexuális felvilágosítást tartsanak az iskolákban a szülők engedélye nélkül. (Egyébként maguk az LMBTQ-szervezetek sem szorgalmazzák ezt – a szerk.)

Egy korábbi kijelentésével is megpróbálta sarokba szorítani Márki-Zayt, amiben a szovjet gulágokhoz hasonlította Orbán Viktor szocialista rendszert idéző Magyarországát. Márki-Zay kifejtette: Orbán “kommunista pártállamot épít”, ezt bizonyítja a csirkefarhát hatósági árassá tétele, amit “kommunista trükk”-nek nevezett. A miniszterelnök-jelölt szerint egy tisztességes piacgazdaságban áfacsökkentéssel védekeznek az árnövekedés ellen, nem az árak befagyasztásával.

Ha önök is kíváncsiak rá, hogy iskolázta le Márki-Zay a HírTV provokatív riporterét, itt tudják visszanézni:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!