Egyesült ellenzék: Április 3-án megállítjuk Orbán lelketlen és korrupt rendszerét

Április 3-tól legyen Magyarország mindenkié!

– reagált Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje arra, hogy Áder János kedd délután bejelentette, április 3-ra tűzi ki a választás időpontját.

Részletek:

Áder lebuktatta a Fideszt, tényleg április 3-ra írta ki a választást

Márki-Zay azt írta: már csak 82 nap van hátra a korszakváltásig. 82 nap múlva, április 3-án az Egységben Magyarországért és a civilek szövetsége leváltja Orbán Viktor lelketlen, korrupt és kapzsi rendszerét.

A miniszterelnök-jelölt emlékeztetett:

Az elmúlt tizenkét évben egy gázszerelőből az ország leggazdagabb embere lett, mert ő Orbán Viktor barátja és strómanja. Tiborcz István milliárdos bankárrá vált, mert ő Orbán Viktor veje. A kormányhoz közeli oligarchák felfoghatatlan mértékű vagyont halmoztak fel, a fideszes politikusok pedig saját szájuk íze szerint írják a törvényeket. Eközben Magyarország a térség sereghajtójává vált. Magyarok milliói élnek megalázó bérekből, a legelesettebbeknek pedig nem nyújt segítő kezet, csak megalázza őket a dölyfös hatalom

– írta, hangsúlyozva: “Itt az ideje a változásnak! Hogy Magyarország a fideszes kiváltságosok országa helyett mindannyiunk országa legyen! Április 3-án új korszak kezdődik: egy igazságosabb, tisztességesebb, ahol mindenki előtt megnyílik az út a felemelkedéshez!”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!