Hová tűnt Müller Cecília? A Fidesz válasza döbbenetes!

Müller Cecília eltűnt a nyilvánosság elől. Amikor a sajtó rákérdezett a kormánynál, hogy mi az oka ennek, döbbenetes válasz érkezett.

A koronavírus-járvány előző hullámai idején naponta nyilatkozott az országos tisztifőorvos. Igaz, hogy amit mondott, annak sok értelme nem volt, hisz ha épp nem Wass Albertet keverte össze Márai Sándorral, akkor vagy a tojások hipózásáról beszélt, vagy pedig arról, hogy szerinte hogyan kell takarítani, vagy elcsenni a gyerekek „nyunyókáját”. Ugyanakkor

Müller Cecília nem csak ártalmatlan hülyeségeket mondott, hanem olyat is, hogy a maszk viselése káros.

Erről a hajmeresztő kijelentéséről annak idején mi is írtunk, ám a Fidesz-kormány valamiért ragaszkodott a szerepeltetéséhez, sőt: több kitüntetést és 6 millió forintos jutalmat is kapott. Éppen ezért feltűnő, hogy most, a járvány negyedik hullámának küszöbén

Müller Cecíliát a Fidesz eltüntette a nyilvánosság elől.

Amikor az ATV rákérdezett a kormánynál, hogy mi ennek az oka, és „várható-e, hogy az adatok romlásával és a korlátozások bevezetésével ismét ő tartja majd – ha lesznek – az Operatív Törzs napi sajtótájékoztatóit”, a Koronavírus Sajtóközpont elképesztő módon reagált.

A FIDESZES válaszban Müller Cecília nevét még leírni sem voltak hajlandóak!

A Fidesz-kormányt érzékenyen érinthette az érdeklődés, mert a mellébeszélés valamennyi trükkjét felvonultatták. Először azt kezdték fejtegetni, hogy az Operatív Törzs rendszeresen ülésezik és a kormány számára javaslatokat tesz, majd emlékeztettek, hogy a testület működését milyen kormányhatározat szabályozza és kik vesznek részt a munkában. Végül a választ azzal fejezték be, hogy „a lakosság tájékoztatása folyamatos” és felsorolták, hogy ez milyen csatornákon valósul meg.

Arról, hogy hová tűnt Müller Cecília, semmit sem írtak – és éppen ez az árulkodó!

Ha a Fidesz valamiről már hazudni sem hajlandó, akkor ott olyan nagy zűrök lehetnek, amit minden erővel el akarnak zárni a nyilvánosság elől. Ebből a válaszból pedig szinte sugárzik az erőlködés, hogy próbálnak úgy tenni, mintha az országos tisztifőorvos nem is létezne. Hogy ennek mi az oka, az egyelőre rejtély.

Talán Orbánék is rájöttek, hogy Müller Cecília alkalmatlan? vagy egyszerűen kegyvesztett lett?

Találgatni egyelőre nem érdemes, mivel csak egyvalami biztos: a Fidesz próbál úgy tenni, mintha Müller Cecília nem is létezne. Ezt azonban nem játszhatják el sokáig, hiszen nem dughatják el az országos tisztifőorvost, miközben a nyakunkon a járvány negyedik hulláma.

Hajmeresztő állítást tett Müller Cecília a maszkokról

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!