Megtört a jég: találkozott Márki-Zay Péter és Gyurcsány Ferenc

Úgy tűnik, az előválasztás felfokozott hangulatú utolsó hete után elkezdődik a higgadt és felelősségteljes kormányváltó munka. Legalábbis erre enged következtetni Gyurcsány Ferenc legutóbbi Facebookos bejegyzése, melyben arról számol be, hogy leült egyeztetni Márki-Zay Péterrel.

“Valójában azt kellene most írnom, hogy “nincs itt kérem semmi látnivaló”. Mert valójában nem kellene hírértékének lenni annak, hogy leültünk tárgyalni Márki-Zay Péterrel az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjével.” – írja a bejegyzésben, mellyel teljesen egyetértünk, ám hírérték mégis van mögötte, hiszen az előválasztás után ez volt az első alkalom. Gyurcsány Ferenc megerősítette, hogy lesz folytatás:

“De most szólok: sok ilyen találkozó lesz, mert a többi ellenzéki párt vezetőjével közösen tesszük a dolgunkat, találkozunk egymással, elemzünk, tervezünk, döntünk.”

Majd folytatta: “Semmi falrengető nem történt, arról beszéltünk, hogy mit kell tennünk, hogy közösen leváltsuk a kormányt. Közösen. Péter a miniszterelnök-jelölt, mi pedig az egyik leendő kormánypárt képviselői. Ennyi történt.”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!