A szakemberek fogják a fejüket – Ezzel a lépéssel indíthatja be a kormány a negyedik hullámot!

Fotó: Facebook

Annak ellenére, hogy a szakemberek már az augusztus 20-i ünnepségsorozatot is komoly kockázatnak tartották a koronavírus negyedik hullámának árnyékában, a kormányt ez cseppet sem hatotta meg, inkább egy újabb veszélyes programsorozattal rukkoltak elő!

Augusztus végétől egészen október végéig tervezik megtartani a nagyjából 130 állomásos ingyenes országos koncertsorozatot.

Ezekre a kisebb falunapokra pedig összesen 8 milliárd forintot különítettek el, mivel a kormány úgy érzi, hogy “a közösségi élet újraindítását és az összetartozás-érzés erősítését szolgáló könnyűzenei események és rendezvények, koncertek minél nagyobb számban történő megvalósulása, továbbá az előadó-művészeti és rendezvényszektor segítése aktív állami feladatvállalást és támogatást igényel” – közölte a 444.hu.

Ez azonban komoly kockázatokat hordoz magában, hiszen már a Szent István napi ünnepségek után is mérhető volt a szennyvízben a koronavírus örökítőanyag koncentrációjának emelkedése,

egy ilyen országos koncertsorozat pedig még nagyobb veszélyt jelenthet, ami a negyedik hullám gyors felfutását is eredményezheti!

Az “Őszi Hacacáré” névre keresztelt bulisorozaton a tervezett fellépők között van Charlie, Király Viktor, Vastag Csaba, a Neoton, illetve a kormánnyal jó viszont ápoló Beatrice, Ákos, és a Tankcsapda is!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!