A pofátlanság legalja! Orbánék kifizettetik a Kabulból kimenekített magyarokkal az út egy részét!

Szijjártó Péter ingyen utazhat a kormány luxusgépén

A Fidesz pofátlansága határtalan! Orbán Viktor és milliárdos barátai bármikor ingyen utazhatnak az adófizetők pénzén vásárolt kormányzati luxusgéppel, de a Kabulból kimenekített magyarokkal kifizettetik a Frankfurt és Budapest közti vonatozás és buszozás árát !

Nem elég, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter nyaralt, a minisztérium pedig hazudozott, amikor az Afganisztánban rekedt magyarokat kellett volna hazahozni, most kiderült:

Orbánék kifizettetik a Kabulból elhozott magyarokkal a hazaút egy részét!

Mindez pár napja nyilatkozta az atv.hu portálnak Magyar Levente a külgazdasági és külügyminiszter-helyettes. Mint mondta, 26 kimenekített magyar Frankfurtba érkezett, ahonnét vonattal vagy busszal jönnek haza. A fideszes politikus kijelentette:

a Fidesz-kormány megelőlegezi a Frankfurttól Budapestig tartó utazás költségeit, de azt vissza kell fizetni.

Mindez persze ellenzéki oldalon kivágta a biztosítékot. Harangozó Tamás, a Honvédelmi és rendészeti bizottság MSZP-s tagja kijelentette: nem érti, miért nem a kormány hozza haza a kimenekített magyarokat Németországból. „Az elmúlt években vásárolt, úgynevezett nem kormányzati gépek, amik állítólag a magyar hadsereg gépei, de leginkább a kormány politikusait szállítják jobbra-balra a világban, ezek közül miért nem lehetett valamelyiket kiküldeni Frankfurtba?” – tette fel a kérdést Harangozó.

Azt pedig már mi tesszük hozzá, hogy az öldöklő pokolból kimenekített magyaroktól pénzt követelni is csak a Fidesz-kormány képes.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!