Hatalmas pofonba szaladt bele Orbán – Egy videóval vágott neki vissza Gyurcsány!

Orbán

A miniszterelnök ismét elővette a régi lemezt, és az őszödi beszéd 15 évfordulójának alkalmából kiposztolta a hangfelvételt a közösségi oldalára.

A terve azonban visszafelé sült el, úgy látszik, ez a taktika sokadjára már nem jön be neki.

Gyurcsány Ferenc a DK elnöke előbb betrollkodott a miniszterelnök bejegyzése alá egy kommenttel, melyről korábban mi is beszámoltunk, majd készített egy videót is, ami pedig megadta Orbánnak a kegyelemdöfést!

A volt kormányfő terve végül nagyon betalált.

Szinte egész nap Gyurcsány hozzászólásától volt hangos a sajtó, pedig a kormánypárti és a közszolgálati média is mindent megtett, hogy 15 év elteltével ismét felkorbácsolják a hangulatot a 2006-os őszödi beszéddel.

De Orbán ezzel most nagyon mellé nyúlt, mivel az ellenzéki párt elnöke a videóra egy válaszvideóval is készült, melyet így kezd:

“Hú csávókám! Hát, azért ez nagyon lent van!”

Mint fogalmazott: “Ventilálsz, nyilvánvalóan problémád van. Beakadt ez nálad. Na de szólnék, hogy te vagy a miniszterelnök. Az országgal van neked dolgod, te nem ellenzéki politikus vagy, félrevisz a puskád.”

Gyurcsány a videójában arról kérdezi Orbánt, hogy ő hol volt mikor a lánya, a veje, az apja és a gyerekkori barátja is meggazdagodott, illetve felidézte azt az 1989-es videót is, melyben Orbán őt dicsérte, majd azt ajánlotta a miniszterelnöknek, hogy ha ennyire érdekesnek találja, akkor kövesse be a közösségi oldalon.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!