Hatalmasat hibázott a tiszti főorvos – Saját maga buktatta le a rendszert!

Müller Cecília - Forrás: Népszava

Hihetetlen amatőr módon buktatta le Müller Cecília a kormány által kialakított rendszert, mely ezek szerint semmi másról nem szól, mint a hatalommal való visszaélésről!

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, utána szeretett volna járni egy 17 milliárd forintos uniós projektnek, ezért kikérte annak dokumentációit. A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) azonban ennek kiadását egyelőre megtagadta, 14-ről 45 napra hosszabbították a válaszadási határidőt.

A hivatalos indoklás szerint, a dokumentumok átadása veszélyeztetné a járványügyi védekezést.

Az elképesztő sablon szövegen azonban még Müller Cecília is kiakadt, ezért elektronikus levélben kereste meg kollégáit, hogy legorombítsa őket. A tiszti főorvos azonban hatalmas hibát követett el, elfelejtette a címzettek közül kitörölni Hadházyt, így a belső levelet a független képviselő is megkapta!

Müller a kollégáinak szánt levélben azt írta:

“Kedves Kollégák!
Nincs erre jobb szövegünk? Ez a veszélyezteti a feladat ellátást, miért kell beleírni? Egyszerűen miért nem hivatkozunk a jogszabályra, hogy 45 nappal meghosszabbítjuk az adatszolgáltatást és kész.
Köszönöm szépen! Cili”

Hadházy közösségi oldalán meg is osztotta a véletlen neki is elküldött belső levelet, mely szerinte jól mutatja, hogy a válaszadási határidő kiterjesztése, csak a hatalommal való visszaélésről szól, annak semmi köze a járvány elleni védekezéshez!

Szerinte egyébként az NNK-nak nem is lett volna lehetősége mindezt megtenni, nem tolhatták volna ki a válaszadási határidőt, mivel nem közérdekű adatigénylést nyújtott be az ügyben, hanem országgyűlési képviselőként kereste fel a hivatalt.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!