Gusztustalan stílusban szólt vissza Németh Szilárd az ellenzéki párt elnökének!

Fotó: Tóth Gergő

Hatalmas adok-kapok alakult ki abból a hírből, hogy kiderült, Orbán Viktor miniszterelnök fia az adófizetők pénzén, a Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjából tanulhatott a világ egyik legjobb katonai elitakadémiáján.

A hírre reagáló Fekete-Győr Andrással szópárbajba keveredett előbb Németh Szilárd a Fidesz alelnöke és a honvédelmi minisztérium államtitkára, majd Budai Gyula, pártjának országgyűlési képviselője. A csatározást a Momentum elnöke azzal zárta le, hogy mindkét kormánypárti politikust futóversenyre hívta ki.

Azonban míg Budai humorosan közelítette meg az ellenzéki párt elnökének felvetését, és futóverseny helyett fogathajtást javasolt, addig Németh Szilárd politikushoz nem méltó, gusztustalan stílust vett elő:

Hazaárulózással és leplezetlen románozással támadott vissza a hírre, hogy őt valaki sportolásra szólította fel!

A honvédelmi minisztérium államtitkára bejegyzésében azt írja:

“A Magyar Honvédségben nem nyüszítve menekülő vörös rókákat, hanem a haza fegyveres szolgálatára alkalmas, a magyar nemzethez hű honvédeket képeznek”,

majd hozzátette, hogy Fekete-Győr Andrástól sohasem fogjuk hallani a honvédségi eskü szövegét, amit az ellenzéki párt elnökének román nemzeti színekre festett portréjával illusztrált a Fidesz alelnöke!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!