Csattanós viszontválaszt adtak az alfahímet játszó Németh Szilárdnak

Németh2

“Két nap alatt a második fideszes csinovnyik próbál keménykedni velem, miután világossá tettem, hogy Orbán Gáspár brit elitképzését nehogy már mi, tisztességes magyarok fizessük a dúsgazdag édesapja helyett”

– írja a Momentum elnöke legfrissebb Facebook-bejegyzésében.

Mint ismert: Fekete-Győr azután szólalt fel, hogy kiderült: Orbán Viktor fia, Orbán Gáspár is közte volt annak a három magyarnak, akik a Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjából tanulhattak a világ egyik legjobb katonai elitakadémiáján. Az ellenzéki politikus azt írta: elképesztő, hogy miután Orbán bűnök tucatjait elkövetve százmilliárdossá vált, a fia méregdrága taníttatását még így is az adófizetők pénzéből fizettette ki.

Fekete-Győr bejegyzésére előbb Németh Szilárd, majd Budai Gyula válaszolt. Németh felajánlotta, hogy a Momentum elnöke “sok-sok magyar fiatal nyomdokába lépve, vállalja a haza fegyveres szolgálatát, és tegye le a katonai esküt”.

“Hazai és külhoni katonai kiképzése után végre olyan férfivá válhatna, aki nem füstbombákat hajigál a rendőrökre, aki nem az árva gyerekek karácsonyi ajándékainak felgyújtására sarkall, aki nem a románok szekerét tolja Erdélyben, aki a pandémiás veszélyhelyzetben nem hazudozik össze-vissza, aki képes a többi magyarral összefogva együttműködni a koronavírus leküzdése érdekében”

– írta.

Budai talán még ennél is tovább ment, amikor úgy fogalmazott: nagy tételben fogadna bárkivel és bármiben, hogy “Fegyőr Bandi nem csinálná végig azt a három hetes katonai alapkiképzést, amit jómaga és sok ezer katona végigcsinált”, valamint, hogy Fekete-Győr és társai jobban tennék, “ha egy kicsit kussolnának, és amihez nem értenek, abban befognák a szájukat”.

Fekete-Győr úgy reagált: fogalma nincs, hogy jönnek ezek ahhoz, hogy politikai kérdésekben igaza van-e, de ez most talán mindegy is.

“Végtelenül jól szórakozom ugyanis azon, hogy olyan emberek döngetik a mellüket fene nagy férfiasságukban, akik harminc métert nem tudnak egyben lefutni. Tessék velem jönni valamelyik nap egy szigetkörre – de aztán aki lemarad, az egy hónapig önkéntes munkát végez. Áll az alku, Szilárd, Gyula? Csak keményen!”

– írta.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!