Szikora Róbert: Istennek köszönhetem, hogy akkor élhetek, amikor Orbán Viktor

Szikora3
Forrás: Gyerünk szavazni / Youtube

A zenész a Mandinernek adott interjújában többek közt azt fejtegette, hogy mennyire utálja a baloldalt, ellenben mennyire szereti Orbán Viktor miniszterelnököt.

Mint fogalmazott:

“Római katolikus, vallásos ember vagyok. Magyar és hazaszerető. Meggyőződésem, a jó Isten keze van abban, hogy egy olyan korban élhetek, amikor egy keresztény, katolikus országnak egy ilyen ember a vezetője, mint a miniszterelnök. Számomra Orbán Viktor a világ egyik legnagyobb élő politikusa, és hiába savazzák és próbálják lejáratni, nem lehet kiütni.”

Szikora azt is elmagyarázta, miért tartja ekkora politikusnak Orbánt:

“sakkos példát hozva, Orbán Viktor hat lépéssel előrébb jár, mint a hazai liberálisok és baloldaliak, ráadásul velük ellentétben, van víziója. Ha ő nincs, ma itt lennének a migránsok. Nem kellenek a migránsok, van nekünk elég gondunk a baloldallal is.”

A kérdésre, hogy nem tart-e attól, hogy politikai hitvallása miatt majd kevesebb lemezt fog eladni, azt válaszolta: vannak ismerősei, akik azt mondják: “ne csináld Robi, ne állj bele a politikába, mert lefelezed a közönségedet”, de ő azt szokta erre mondani: “66 éves koromra engedtessék már meg, hogy kimondjam, amit gondolok!”

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!