Fontos bejelentést tett Orbán a Kossuth Rádióban!

Péntek reggel Orbán Viktor megtartotta szokásos reggeli Kossuth Rádiós interjúját, ahol kivételesen fontos bejelentést tett!

A miniszterelnök a műsorban elmondta, hogy mivel jelenleg még csak 80 ezer ember beoltására alkalmas vakcina érkezett meg az országba, ezért az Operatív Törzzsel úgy döntöttek,

hogy február 1-jéig fenntartják a jelenleg is érvényben lévő korlátozásokat!

Kiemelte továbbá, már az előző nap, azaz csütörtökön bejelentették, hogy a középiskolákba egyelőre nem térhetnek még vissza a tanulók, így ott marad az online oktatás.

A kormány november 11-én rendelte el a korlátozásokat, amit decemberben meghosszabbítottak egy hónappal. Ennek a határideje január 11-én járt volna le, most ezt tolták ki február 1-ig.

A miniszterelnök a beszélgetés során ismét kiemelte, hogy szerinte jobban járnánk, ha nemcsak a nyugati vakcinákra támaszkodna az ország, hanem elfogadnánk az orosz vagy a kínait is, mert így gyorsabban túl tudnánk jutni a válságon. Orbán azonban az elfelejtette, hogy az emberek jelentős része bizalmatlan a miniszterelnök által javasolt oltóanyagokkal szemben, ráadásul egyelőre még olyan gesztust sem tett az ügyben Orbán, hogy kamerák előtt oltatná be magát ezek egyikével, ezzel erősíteni a bizalmat a keleti vakcinákban.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!