Kiderültek a Heti Hetes belső titkai! Havas szerint Fábry „olvasatlan, műveletlen hülye”

1229 Fábry

Soha nem hallott belső titkok derültek ki a Heti Hetesről! A műsor szereplőit – ahogy mi is megírtuk – a Partizán ültette össze a Youtube csatornáján egy rendkívüli adás erejéig, a Telex pedig összefoglalta, miről rántották le a leplet.

A Heti Hetes 1999 és 2016 között ültette a televízió elé a nézőket, de vannak titkok, amiket csak most, hosszú évek múltán derültek ki. A rendkívüli jubileumi műsorban Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Hajós András, Havas Henrik és Kéri László mellett Ónodi György, a műsor főszerkesztője beszélgetett Gulyás Mártonnal, aki igyekezett belőlük kiszedni a Heti Hetes minden kulisszatitkát. Kiderült például, hogy Ónodi György nem volt valami jó véleménnyel az első műsorvezetőről. Csiszár Jenőről azt mondta:  „Elnézték neki, hogy ennyire hülye.”

Havas szerint Csiszár nem „műhülye” volt, hanem „biológiailag volt ilyen”.

Felidézték azt is, hogy bár a Heti Hetes indulásakor Schmidt Mária is az RTL Klub tanácsadója volt, de sem ő, se mások nem szóltak bele a műsorba. Pedig Kéri László szerint az első Orbán-kormány tagjai nagyon gyűlölték a műsort,

a Fidesz vezetése szerint a Heti Hetes is közrejátszott abban, hogy elveszítették a 2002-es választást.

Ónodi György arról is beszélt, hogy sok dicséretet kaptak, de voltak kellemetlen kritikák is, például amikor az első évadban hét vödör szart küldtek nekik névre szólóan „megcímkézve”, „ruszlisvödrökben.”

Havas Henrik szerint a műsorbe időnként meghívott

Fábry Sándor „olvasatlan, műveletlen hülye”,

aki egy vitában arról próbálta őt meggyőzni, hogy a magyarországi rendszerváltást valójában a KGB és a Moszad csinálta. Ónodi ezt azzal egészítette ki, hogy Fábry nem illett a műsorba.

Hajós 2006-os beszéde i szóba került, amikor az őszödi beszéd után bement a Hír TV-be és arra kérte Gyurcsány Ferencet, hogy mondjon le. Akkor azzal a többi szereplő nem értett egyet, leginkább azt kifogásolták, hogy Hajós miért nem a Heti Hetesben mondta el a véleményét. Ezt egyébként most is fenntartották, azzal kiegészítve: szerintük jó szándékú volt Hajós, de naiv. Ónodi szerint akkor az RTL Klub ki is akarta rúgatni Hajóst a műsorból, de ők nem hagyták.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!