Orbán követheti az orosz példát – Hamarosan lekapcsolhatják a Facebookot Magyarországon!

Orban Laptop
Forrás: Youtube.com

Hamarosan egy olyan napra ébredhetünk, mikor hiába néznénk meg, hogy ismerőseink miket posztoltak Facebookra míg mi aludtunk, ez lehetetlen lesz. Ha Orbánék tényleg meglépik azt, amit Putyin már előkészített, akkor megszűnhet a legnépszerűbb közösségi oldal Magyarországon.

Hadházy Ákos tette közzé közösségi oldalán, hogy a jelenleg minden jel arra utal, hogy az Orbán-kormány megpróbálja kiiktatni az egyetlen olyan közösségi felületet, ahol még szabadon áramolhatnak a valós hírek, ahol még nem tudják csak a saját hazugságaikkal teletömni az emberek fejét, pont úgy, ahogy azt a közmédiában csinálják.

“El tudja képzelni, hogy a magyar kormány betiltja a Facebookot és helyette az ősmagyar hun (“magyari”) és dub (“dob”) szavakból álló “cenzúramentes” mélymagyar pótfészbúkot szabad csak használni?” – kezdi bejegyzését a független országgyűlési képviselő.

És míg ezt az elképzelést, most még a legtöbben csak holmi rossz viccnek tartják, addig az alapjait már rég el is kezdték megágyazni a közvéleményben,

így orosz mintát követve a kormány teljes erőbedobással készülhet a Facebook kiiktatására!

Hadházy hozzáteszi, hogy “a propagandasajtó mindenesetre már gőzerővel elkezdte reklámozni a fantasztikus újdonságot. Lelkesen számol be pl, hogy még nyereményjáték is lesz, aki posztol vagy lájkol, pontokat kap érte és nyereményeket kaphat”.

Az azonban, hogy kihez köthető konkrétan ez a “remek” új közösségi oldal, melynek így felügyelete is ismeretlen kezekbe kerül, azt nem tudni, az ellenzéki képviselő szerint “a dolog mögött Orbánék piszkos pénze állhat. A cégnyilvántartásból kiderül, hogy a mélymagyar oldalt indító Hundub Kft egyik tulajdonosa a közép-amerikai Belize nevű offshore paradicsomban elrejtett Murmurati cég- így nem kell tudnunk, ki áll az egész buli mögött.

A dolog tényleg nem vicc: Putyin, Orbán orosz gazdája és példaképe hasonló dologban mesterkedik már egy ideje, most meg is szavazták azt a törvénytervezetet, ami megengedi az “orosz sajtót cenzúrázó külföldi oldalak” lekapcsolását.”

Tehát Putyin egy lépéssel előrébb jár, ott már teljes egészében sikerült törvényileg megágyazniuk annak, hogy egy az egyben lekapcsolják a Facebookot, ami szerintük cenzúrázza az igazságot, és helyére az orosz kormány által irányított új közösségi oldal lépjen!

Erre készülhet elő most Orbán is az új magyar közösségi oldal létrehozásával!

“A fideszes propaganda, fideszes politikusok, sőt, a jobb sorsra érdemes Péterfalvi “Adatvédő” Attila is elkezdett picsogni, hogy mekkora cenzúra van a Facebookon és hogy elnyomják ott az igazságot. Most pedig itt a pótlék is a magyaroknak, biztos ami biztos. Amikor megszorulnak, Varga Úrhölgy majd gyorsan beterjeszt egy törvényjavaslatot az “internetes cenzúra” ellen. Ahogy mindig továbbléptek eggyel, amikor megszorultak- mert hagytuk nekik” – zárja sorait Hadházy.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!