Fidesz: Szájer lelkileg nem tudta feldolgozni, hogy férfiakkal szexelt, majd lógott az ereszen, droggal a hátizsákjában!

Szájer

A Fidesz szerint Szájer József nem hazudott, amikor először lelki okokkal magyarázta a lemondását. Kocsis Máté a 444.hu tudósítása szerint azt mondta: ő arra következtet, hogy Szájer tényleg lelkileg nem tudta feldolgozni azt, ami történt.

Úgy látszik, nincs olyan ordas hazugság, amit a Fidesz politikusai ne tudnának komoly képpel a végsőkig magyarázni és védeni. Egészen idáig mindenki számára nyilvánvalónak tűnt, hogy Szájer József nem mondott igazat, amikor még a meleg orgián történt lebukásának kiderülése előtt bejelentette a lemondását. A Fidesz EP-képviselője ugyanis először azt mondta, hogy döntése egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. „Egy ideje a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést jelent számomra, márpedig akik a küzdőtéren vannak, azoknak harcra kész állapotban kell lenniük.”

Bár a brüsszeli rendőrök Szájer Józsefet a meleg orgián bizonyára „harcra kész” állapotban találták,

erről a lemondás bejelentésekor még semmit sem lehetett tudni. Amikor pedig kiderült, hogy mi is történt valójában, mindenki elkönyvelhette: Szájer magyarázkodása az általa cipelt „lelki teherről” egyszerű hazugság volt.  A Fidesz azonban nem az a párt, amely csak úgy beismerné, hogy a volt EP-képviselőjük lódított. Amikor a Fidesz frakcióvezetőjét sajtótájékoztatóján a 444. hu újságírója szembesítette azzal, hogy Szájer kezdetben „lelki okokkal” indokolta a lemondását, Kocsis Máté azt felelte, hogy ez lehet az igazság.

„A lelki okok lehetnek azok is, ami aztán valójában történt, és annak a lelki oldalát nem tudta feldolgozni. Én nem beszéltem vele, tehát következtetni tudok.”

Kocsis Máté mindezt szemrebbenés nélkül közölte, viszont azt most sem volt hajlandó kimondani, hogy mi is történt valójában.

De ha elfogadjuk és értelmezzük a magyarázatát, akkor

A FIDESZ SZERINT Szájer azt akarta mondani: lelkileg nem tudta feldolgozni, hogy férfiakkal szexelt, majd az ereszen menekült droggal a hátizsákjában.

Hát ha így van, igazán sajnálhatjuk, hogy Szájer József első nyilatkozatában nem fogalmazott kicsit konkrétabban, mivel az az évszázad bejelentése lett volna. A másik lehetőség nem ennyire izgalmas, és kicsit egyszerűbb is. Ez pedig az, hogy miközben már mindenki tudja az igazságot,

a fideszes Kocsis Máté még most is próbál mindenkit hülyének nézni.

A helyzet azonban az, hogy ez a magyarázkodás annyira abszurd és izzadságszagú, hogy a Fidesz frakcióvezetője akár egy táblát is feltarthatott volna „HAZUDOK!” felirattal. Mi azonban nem bánjuk, ha a Fideszben kitartanak amellett, hogy Szájer valójában a meleg orgiára célzott, amikor a „lelki megterhelés”-ről beszélt: ahányszor halljuk, annyiszor fogunk röhögni.

Kocsis Máté magyarázkodását a 444.hu felvételén az alábbiakban lehet megnézni. Higgyék el: érdemes.

 

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!