George Clooney újra megsorozta Orbánt: mutatjuk a teljes nyilatkozatot

Clooney Orbán
Forrás: Getty Images

Emlékezetes, Demeter Szilárd és Szájer József botránya előtt néhány napig attól volt hangos a magyar közélet, hogy George Clooney az új filmje bemutatója kapcsán arról beszélt: az Orbán-féle emberek miatt van ennyi gyűlölet a világban.

A kormánymédia egyből ráugrott a témára, Clooneyt még Soros Györggyel is megpróbálták összefüggésbe hozni, amire a színész a 24.hu-nak azzal reagált, hogy életében mindössze egyszer találkozott az amerikai-magyar milliárdossal. Clooney ekkor azt is elmondta, “várja a napot, amikor Magyarország újra rátalál arra, ami az Orbán-rendszer előtt volt”.

Most a Guardiannek újra megszólalt a téma kapcsán. Clooney úgy fogalmazott: nemhogy nem sajnálja, hogy szembeszállt Orbánnal, de azt szégyellné, ha nem tette volna. A színész ezt azzal indokolta, hogy nem normális, hogy

“manapság azok kerülnek börtönbe, akik leleplezik a bűnt, azok pedig szabadon mászkálhatnak, akik elkövetik”.

Állítása szerint azért szállt szembe Orbánnal, mert egy jobb világot akar hagyni a gyerekeire.

“Egy olyan időszakban, amikor ezek az őrültségek történnek, biztos akarok lenni abban, hogy azt mondhatom nekik: ezeket a dolgokat tettük, hogy szembeszálljunk ezzel a történelmi pillanattal. Nemcsak azért, hogy büszkék legyenek, hanem azért is, hogy egy jobb világban éljenek”

– fogalmazott.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!