Beleszállt Orbánba a világsztár, őrjöng a fideszes sajtó!

1122 Clooney Orban

Nem vicc: a fideszes propaganda szerint már a világsztár George Clooney is Soros György hálózatának az ügynöke! A filmsztár ugyanis kimondta: Orbán a düh és a gyűlölet embere.

A színész és rendező a GQ magazin youtube csatornájára felkerült interjúját a 444.hu fedezte fel. Ebben Clooney karrierje legemlékezetesebb szerepeiről beszél, a végén pedig megemlíti a The Midnight Sky című filmet, amelynek ő a rendezője és a főszereplője is. Ebben a sztár egy tudóst játszik, aki 2049-ben az Északi-sarkon van egyedül. Clooney az interjúban 30 perc és 30 másodperc után arról beszél, hogy a film hangulatát meghatározta, hogy mennyi dühöt és gyűlöletet élt át mindenki világszerte. Erre pedig konkrét példát is említett:

„Nézd meg Bolsonarót Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon”.

A megjegyzésre rövid időn belül reagált a fideszes propaganda, és kiderült: a diktatúrák módszere nem változik, legfeljebb a szóhasználat. Az ’50-es években a hatalom leggyakoribb vádja az volt, ha azt mondták valakire, hogy az „imperializmus ügynöke”. Ma Orbánék ugyanez a receptet alkalmazzák, csak mostanság az általános vád az, hogy az illető „Soros embere”.

Ez történt a világsztárral is.

A fideszes Origo szerint George Clooney a Soros-hálózat embere!

A cikk szerint a hollywoodi sztár azért említette negatív módon Orbánt, mert ő is a Soros-család barátja. Erre pedig abból következtetnek, hogy Soros György fiának van egy közös képe Clooney-val. Ebből született meg a Fidesz-propaganda komplett összeesküvést megalapozó következtetése: „Nyilván, őt is a befolyásuk alatt tartják Sorosék.”

Sok mindent ehhez nem lehet hozzáfűzni. Az egész olyan, mint egy valószerűtlen tragikomédia – csak mi azért nem tudunk rajta nevetni, mert speciel ebben az abszurd világban élünk.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!