Szép lassan, szinte észrevétlenül zsebelnek ki minket – Újabb milliárdok költöztek Felcsútra!

Ismét sikerült egy olyan dolgot támogatnia a kormánynak a koronavírus-járvány kellős közepén közpénzből, melynek megvalósulása egyetlen beteg életét sem fogja megmenteni.

Mint kiderült, Orbán Viktor felcsúti fociakadémiája, újabb TAO-támogatást igényelt- és kapott meg. A 444.hu először nem tudta beazonosítani, hogy mire is megy konkrétan az újabb 2,4 milliárd forint, de végül a G7 portál rájött.

A miniszterelnök fociakadémiája egy sportszállót épít,

melyre 2017 óta közel nyolcmilliárd forintnyi közpénz-támogatást kapott már, most ezt toldották meg újabb milliárdokkal.

Eredetileg a beruházás 30 százalékát önerőből kellett volna finanszíroznia az alapítványnak, de a jogszabályokon sikerült annyit változtatniuk a kormánypártiaknak, hogy végül egyetlen fillért sem kell rá költeniük,

mindent az adófizetők pénzéből állnak!

A jogszabálymódosításkor az alapítvány megkapta a 30 százalék utáni pénzt, tehát akkor kapott plusz 1,7 milliárd forintot, majd most az újabb támogatás révén, már több mint tízmilliárd forintjába kerül a magyar adófizetőknek a Felcsútra “érkező vendégek kényelmes kiszolgálását” biztosító sportszálló.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!