Pénzbírságra ítélhetik Kásler Miklóst? Fénykép bizonyítja a szabályszegést!

Fotó: Népszava/ Szalmás Péter

Az Operatív Törzs üléseire az utóbbi időben nem ismert okok miatt Kósa Lajos is meghívást kap. Kósának úgy tűnik fontos, hogy meg is mutassa, hogy részt vesz ezeken az eseményeken. Ám eddig két óriási bakit követett el. Most éppen Kásler Miklóst buktatta le.

Kósa Lajost ez elmúlt időszakban eldugták a közvélemény elől, mert ahányszor csak mikrofon elé került, jó pár napig adott témát a médiának, hol otromba, hol ostoba kijelentéséveivel. Most valószínűleg új feladatot kapott, melyről tájékoztatja is a közvéleméynt, és rendszeresen posztol az Operatív Törzs üléseiről, ahova az utóbbi időben meghívást kap. Ám Kósa nem tud kibújni a bőréből, az első alkalommal a még be nem jelentett járványadatok szerepeltek a fotóján, melyet aztán el is kellett tüntetnie az internetről, ma pedig arra derült fény, hogy

Kásler Miklós az legalapvetőbb járványügyi szabályokat sem tartja be!

Ugyanis a Kósa által kiposztolt képen jól látható, hogy az összes résztvevő maszkban van a tanácskozás során, kivéve az egészségügyért is felelős EMMI miniszter nem!

Kasler Maszk Nelkul
Forrás: Facebook/Kósa Lajos

Felettébb kínos ez a kormánynak, hiszen Orbántól kezdve az egész kommunikációs stáb a maszkviselés fontosságára hívja fel a figyelmet, az összes lehetséges fórumon. Ám amikor bepillanthatunk a kulisszák mögé, az a gondolatunk támad, hogy mindez csak olcsó képmutatás a részükről, miközben sorra érkeznek a hírek a pénzbirságokról, melyet a maszkviselés elmulasztása miatt szabnak ki.

Pintér Sándor belügyminiszter egy méterről volt tanúja az esetnek, kíváncsian várjuk, mekkora lesz Kásler pénzbüntetése, akkorára azért mi sem számítunk, amennyit egy zsák krumpliért adnak mostanában a parlamentben.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!