Emberöléssel vádolja a fideszes képviselőket egy önkormányzati képviselőjelöltjük

Nemrégen arról kellett írnunk, hogy a fideszes országgyűlési képviselők is értetlenül álltak Orbán bejelentése előtt, mely az ingyenparkolás bevezetésével akarta megfékezni a vírust. Aztán eltelt egy hét, és a miniszterelnök kénytelen volt szigorúbb intézkedéseket hozni, melyek jó része megint átgondolatlan volt. A mostani elégedetlenségre egyenlőre nincs válasz a Fideszben.

Az egyik legvitatottabb kérdése a mostani intézkedési csomagnak, hogy vajon a fitness és konditermek, egyéb edzőtermek bezárása az vajon mennyire hatékonby a vírus megfékezésében, és vajon az ebben az ágazatban dolgozók miért nem kapnak a tavaszihoz hasonló, a turisztikai ágazatnak adott segélycsomagot.

Egy miskolci, az önkormányzati választásokon fidesz színekben induló, majd a sportbizottság munkájában külsős szakértőként résztvevő edző és edzőterem tulajdonos, Mellik Béla fakadt ki a Facebookon a mostani döntések miatt. Keményen nekiment a fideszes frakció egészének:

“Tisztelt Politikus Barátaim Ismerőseim!
Amikor arra szavaztál, hogy be kell zárni a fitness termemet, akkor nem csak annyit tettél hogy 0 Ft a bevételem, mert kiadásom attól ugyanúgy van. Bérleti díj, fűtés stb. Nagyvonalúan annyit tettél, hogy a dolgozók bérének felét állod. Illetőleg járulékot nem kell fizetnem. De adót azt kell. Tehát havonta több 100 000 Ft-os kiadásra kényszerítesz miközben nincs bevételem. Nagyvonalúan tehát csak 50 % a mínuszom. 😤 Ugyanígy tettél az országban lévő több 100 000 személyi edzővel és fitness tulajdonossal is. Olyat még soha nem láttam tőled, hogy a saját fizetésedet nullára szavazod sőt befizetsz a tartalékaidból is. 🧐 Nekünk ezt szavaztad meg. Annyi kérésem, kérésünk van, hogy tudod a bevételeimet ott van a NAV-nál minden. Úgy támogass, hogy legalább 0 Ft kiadásom legyen. Amennyiben ezt nem teszed meg, akkor remélem te is fogod tudni hogy jön majd a választás és én sem fogom, mi sem fogjuk elfelejteni mit tettél velünk. Mert eddig minden választás előtt megkerestél, hogy támogassalak. A támogatási pénzt most vontad el tőlem és magadtól is. Vegyük úgy hogy megkaptad. Gondolkozz.
Persze megértem minden ember élet számít. Ez bizony így van. Én ezért is zártam be felelősségteljesen a termemet a te parancsodra. De amennyiben nem támogatsz legalább azzal, hogy 0 Ft legyen a kiadásom akkor is embereket ölsz meg. Csak máshogy!
Még mielőtt a Fidesz gépezete letiltaná a posztot, vagy megváltoztatná, ide másoljuk a mentett képet róla:
Mellik Bela Facebook Bejegyzes
A poszt alatt megjelenő kommentek is elgondolkoztatóak, nem egy olyat találtunk köztük, melyek annak adnak hangot, hogy végre Melliknek is felnyílt a szeme, és nem szavaz már többé a Fideszre. Pedig egykor nem így gondolkozott a Miskolcon ismert edző, 2015-ben még büszkén fotózta magát a ma már “emberöléssel” vádolt Kubatov Gáborral.
Mellik Bela Kubatov Gabor
Régebben nem rejtette véka alá, hova is húz a szíve, ma már ez valószínűleg nem így van:
Mellik Bela Orbanra Szavazok
Forrás: Mellik Béla facebook
Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!