Viccnek nagyon rossz: észbontó ötlettel állt elő Orbán bizalmasa

otó: b1.blog.hu

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum és a XXI. Század Intézet főigazgatója a Pesti Srácok oldalán megjelent írásában olyan javaslattal állt elő, hogy hirtelen elfelejtettünk levegőt venni. A mindig harcias és mindenhez is értő Schmidt most túl messzire ment.

Természetesen ő is a választás értékelésével kezdte elemzését, amiből megtudhattuk, azért nyert a Fidesz, mert az elmúlt 12 évben a választópolgároknak jelentősen javult az életszínvonala, nőtt az önbecsülésük, önbizalmuk, és persze mindenki értékelte a családok és a gyermekek védelme és támogatását. Aki viszont mindezek után elkezdené irigyelni Orbán Viktort, az ne tegye, mert azt is megtudtuk, hogy bizony nehezített pályán kell folytatni a kormányzást, ahol az eddig elért eredmények megtartása is embert próbáló feladat lesz.

Miután letöröltük könnyeinket amiket Orbán Viltor szenvedései csaltak a szemünkbe, azt is megtudtuk, hogy az orosz-ukrán háborúban az USA célja, hogy Európát is bevonja a háborúba és hadviselő féllé tegye, Németország pedig már csak egy “agyaglábakon álló” óriás, orbán győzelme pedig csak szálka a nyugati vezetők szemében, ezért

“Újra kell gondolnunk az általános hadkötelezettség (férfi és női egyaránt) visszavezetését”

– jelenti ki Schmidt, megkérdőjelezve a rendszerváltás egyik legnagyobb eredményét. Erről pedig nemzeti konzultációt kezdeményezne, amiről nagyjából tudjuk, hogyan is szoktak kinézni és mennyi értelmük van a valóságban. Azt nem tudni, hogy vajon a kormány hivatalos köreiben mennyi támogatása van annak, hogy 1-2 évre újra katonának kelljen mennie minden fiatalnak, immár a lányoknak is. Az ötlet eszement, reméljük meg is marad ezen a szinten.

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!