Megtámadták a borsodi időközi választás eredményét

Borsod

Tóth Ádám, a Szanyi Tibor-féle ISZOMM jelöltje a borsodi időközi választáson, kedden megtámadta a választás eredményét – derült ki Székely Sándor független országgyűlési képviselő Facebook-oldaláról.

Tóth fellebbezésének lényege, hogy a nyilvánosan is elérhető információk szerint egyelőre ismeretlen tettesek a BTK 350. §-a szerinti “választás, népszavazás és európai polgári kezdeményezés rendje elleni bűncselekmények” gyanúját hordozó tevékenységeket végeztek, ezáltal a választás eredményét olyan szavazatok is meghatározhatták, éspedig vélhetően tömegesen,

amelyek ellenszolgáltatás nyomán vagy kényszer alatt születtek.

Az ISZOMM úgy látja, hogy hiába a “csökött hazai jogállamiság”, muszáj élniük a jogszabályok lehetőségeit kimerítő kezdeményezéssel, mert “nem nyugodhatnak bele a kormányoldal jogtalan előnyeibe”.

Mint arról több különböző cikkünkben is beszámoltunk, a választáson a jelek szerint tömeges csalások történhettek. Nem elég, hogy a Fidesz a választást megelőzően krumplit és laptopot osztogatott a helyieknek, a választás napján ismeretlenek állítólag még busszal is szállíttatták a szavazókat, egy településen pl. több ezer Ft-ot fizettek a szavazatokért. Erről bővebben itt olvashatnak:

Leleplező felvételek! Így csalták el a választást Borsodban! Mutatjuk, hogy fizették le az embereket!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!