Felvétel bizonyítja, hogy csalták el a választást Borsodban! Botrányos fotók!

Borsod1
Fotó: Alfahír

Fekete-Győr András állítja: felvételei vannak róla, hogy buszoztatták a szavazókat.

A Momentum elnöke szavazatszámlálóként vett részt a választáson. Az urnáknál állítása szerint mindent rendben talált, a szavazóhelyiségtől nem messze viszont már látott gyanús dolgokat.

“Ami a választás menetét és tisztaságát illeti. A szavazóhelyiségben minden a legnagyobb rendben volt. Ugyanez már nem mondható el a helyszín 150 méteres körzetéről, amit véd a törvény. Mert például az nem fér bele, hogy idénymunkások tucatjait szállítják kisbuszokkal az iskolához, akik utána a sofőrök elmondása szerint mennek tovább a szőlőbe dolgozni, szüretre.

Még ha ez így is van, a szervezett utaztatás választásokon tilos, és kész. Panaszt is emeltem a helyi választási irodánál a saját felvételeim alapján”

– közölte a politikus Facebook-oldalán.

Hozzátette: 2022-ben szerinte 22 ezer ellenzéki szavazatszámlálóra lesz szükség ahhoz, hogy “Magyarország minden egyes szavazóhelyiségében szabad, átlátható, és tisztességes legyen a választás”.

A teljes posztot itt lehet visszaolvasni:

 

Bár Fekete-Győr a felvételeket egyelőre nem hozta nyilvánosságra, az Alfahír tegnap már közölt – saját fotók alapján – egy válogatást a buszoztatásról.

Néhány ezek közül:

Borsod
Fotó: Alfahír
Borsod2
Fotó: Alfahír

Mindeközben: hiába egyre nyilvánvalóbb, hogy választási csalás történt, Orbán gratulált a csaló Koncz Zsófiának:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!