Visszafelé sült el Orbán terve – Saját szavazói is ellene fordultak!

A Lánchíd állapotát már 2011-ben is felmérték: akkor megállapították, hogy a felújítást mihamarabb el kell kezdeni! Az előzetes tervek szerint, a munkálatokat 2015-ben kezdték volna el, és a Lánchíddal párhuzamosan a Várhegyi alagutat is felújították volna.

A felújítás azonban egyiknél sem kezdődött el!

Ez jól tükrözi, hogy eddig nem volt annyira sürgős a kormánynak a hídfelújítás, a főváros elvesztése után pedig csak politikai fegyvert kovácsoltak a Lánchídból, melyet Karácsony ellen próbálnak felhasználni.

A választópolgárok azonban nem hülyék, átlátnak Orbánék tervén!

A Publicus Intézet egyik legfrissebb felmérése, melyet a Népszava publikált, arra irányult, hogy elégségesnek tartják-e a fővárosiak, a kormány által a Lánchíd felújítására szánt 6 milliárd forintos keretet.

A megkérdezettek 70 százaléka kevesli ezt a pénzt!

Döntő többség vélekedik úgy, hogy a kormánynak igenis több forrást kéne biztosítania a nemzet egyik jelképének rekonstrukciójára:
Az ellenzéki szavazók 90 százalék fölött, a bizonytalanok háromnegyede, de még a kormánypártiak egyharmada is úgy látja, a Lánchíd felújítására több pénzt kéne nyújtania a kormánynak!

A válaszadók többsége tehát átlát a kormányon, tudják, hogy csak a főváros vezetését akarják nehéz helyzetbe hozni azzal, hogy nem emelnek a korábban beígért összegen!

 

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!