Megrémült a kormány az ellenzéki akciótól – Gusztustalan stílusban szállt be a harcba a Fidelitas

Úgy látszik, az ellenzéki akció megrémítette a nagyobbik kormánypártot, mert már az ifjúsági társszervezetük is beszállt a csatába. Korábban már írtunk róla, hogy Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők arra kérik az embereket, hogy a kitöltetlen konzultációs íveiket, küldjék el nekik, vagy adják le az egyik gyűjtőponton, hogy kiderüljön:

rendkívül sokan nem értenek egyet Orbánék hazug propagandájával!

Az ellenzéki akciót előbb Gulyás Gergely támadta, mikor azt közölte: “a konzultációs íveknek az eltulajdonítása, nem jogosult általi, felhatalmazás nélküli összegyűjtése bűncselekmény, személyes adattal való visszaélés”.

Igaz, a miniszterelnökséget vezető miniszter pontosított kijelentésén és hozzátette:

“ha a kérdőíveken nincs személyes adat és azok begyűjtése a címzettek beleegyezésével történik, akkor nem történik bűncselekmény”.

Igen ám, csakhogy a mondat második felét már nem idézték a kormánypárti lapok, így sokaknak az az információ mehetett át, hogy az ellenzék lopkodja a kérdőíveket!

Ezt a hazug állítást erősíti a Fidelitas is: Közleményük szerint a baloldal még lejjebb csúszott, mivel a megmozdulás szerintük a konzultációs ívek “lopkodási versenyét” jelenti – áll az atv.hu cikkében.

“Elkeseredett és szánalmas politikai akciónak tartjuk, hogy a gátlástalan baloldali pártok és aktivistáik úgy próbálnak minél több ívet összegyűjteni, hogy azokat kilopkodják a postaládákból,

hogy ezzel is akadályozzák a magyar embereket abban, hogy elmondhassák a véleményüket a nemzeti konzultáció kérdéseiről: a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásáról, és a magyar fiatalokat egy életre eladósító második Soros-tervről” – írják.

Sőt, a Fidesz ifjúsági társszervezete külön figyelmeztet is mindenkit, hogy fokozottan figyelje a postaládáját,

mivel szerintük “a baloldal már nem csak az értékeinkre, de a levelezésünkre is veszélyes”.

A Fidelitas ezzel együtt pedig az ellenzéki pártok másik közös akcióját is megpróbálja ocsmány módon beállítani. Mint ismert, kupakgyűjtési akciót hirdetett az ellenzék, hogy a fővárosi lakosok kinyilváníthassák véleményüket, hogy számukra a Lánchíd felújítása vagy a tűzijáték a fontosabb.

Erről az ifjúsági szervezet azt írta, reménykednek abban, hogy az ellenzék “a budapesti kupakszavazáshoz nem a beteg gyerekek számára elhelyezett gyűjtőládákból fogják kilopkodni a kupakokat, hogy legyen elegendő szavazatuk”.

Ocsmány trükkel akadályozza a Fidesz a konzultációs ívek ellenzéki gyűjtését!

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!