Kórházban küzdenek Putyin életéért, ha hihetünk ennek a külföldi lapnak

Putyin

Döbbenetes információkat közölt Vlagyimir Putyin egészségi állapotával kapcsolatban egy olasz lap. A La Stampa szerint az orosz elnököt a napokban, vélhetően egy hete, a Győzelem napi ünnepség után

sürgősséggel kórházba kellett szállítani, ahol azonnal meg is operálták egy feltételezett rákos megbetegedés miatt.

A lap több forrásra hivatkozva azt állítja, hogy a politikus vérrákban szenved. A kórházi kezelés előtt az elnöki stáb állítólag tíz napra előre felvett és betárazott videókat készített, hogy azokkal fedezzék Putyin távollétét. Ennek ellentmond, hogy Putyin azóta beszélt a finn elnökkel a finnek tervezett NATO-csatlakozása miatt.

Az utóbbi időben egyre több jel utal arra, hogy az orosz elnök súlyos betegségben szenvedhet. Többen valamilyen rákos megbetegedésre gyanakodnak, de vannak, akik szerint Putyinnak Parkinson-kórja van. A vérrákról szóló vélekedések azután terjedtek el, hogy egy külföldi lap hozzájutott egy felvételhez, amin egy Putyinhoz közel álló orosz oligarcha az elnök feltételezett vérrákjáról beszélt. A lap nem árulta el, pontosan kiről van szó, nehogy az orosz rezsim bosszút álljon az oligarchán.

Korábban itt írtunk Putyin állítólagos betegségéről:

Kitálalt a szakértő Putyin titkos betegségéről: megdöbbentő videó került elő

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!