Botrányt botrányra halmoz a DK-s polgármester – lassan el kellene gondolkodnia

Az utóbbi napokban rájár a rúd Újbuda  DK-s polgármesterére, dr. László Imrére. Mindez azzal a vállalhatatlan mondattal kezdődött, amikor egy testületi ülésen kijelentette:

“36-ban vagy ’37-ben a Time magazin Hitlert az év emberének választotta. Megérdemelte? Meg.”

Majd kifejtette, hogy az addigi munkája Németország felemelkedését szolgálta. Természetesen a kijelentés óriási vihart és felháborodást keltett, amit csak tetézett azzal, hogy amikor bement a Heti TV-be magyarázni a bizonyítványát, akkor pedig összekeverte Nelson Mandelát Josef Mengele német SS-tiszttel, az auschwitzi haláltábor orvosával. Éppen azt ecsetelte, hogy a közterület-átnevezési vita eredetileg „arról szólt, Mengeléről lehet-e elnevezni utcát vagy teret”, mire a műsorvezető figyelmeztette, hogy egészen más valakiről volt szó. László Imre csak ezután helyesbített Mandelára, és elnézést kért a nyelvbotlásért, amit a két szerinte hasonló név okozott.

De Mandelával újra csak meggyűlt a baja, ugyanis most éppen a szélsőséges nézeteket valló Mi Hazánk mozgalom mondott neki köszönetet, hiszen

az ő ellenszavazatával bukott meg a Karácsony Gergely kezdeményezése,

-amit korábban Tarlós István is megtett, majd visszavonta- miszerint Nelson Mandela nevét viselje egy XI. kerületi park.

Köszönetet mond dr. László Imre újbudai polgármesternek a Mi Hazánk Mozgalom, hogy merész érvelésével és az ő egyetlen…

Posted by Novák Előd on Sunday, June 28, 2020

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!