Eszméletlen, mit művelt Orbán, miután visszavonták a felhatalmazási törvényt

Fotó: Béli Balázs - Alfahír

Döbbenetes bejegyzést osztott meg Orbán Viktor a Facebook-oldalán, miután az Országgyűlés megszavazta a veszélyhelyzet és a különleges jogrend visszavonását lehetővé tevő törvényt. A bejegyzésbe berakta a videót, ami a szavazásról készült, és azt írta mellé:

“Szavazás a rendkívüli jogrend megszüntetéséről. Fantasztikus, vissza nem térő lehetőség! A nemzetközi és hazai diktatúrázók olcsón megúszhatják!”

Kétféle verziót tudunk elképzelni: a jobbik, hogy Orbán, ugyan elképesztő pofátlan és felháborító módon, de a bejegyzéssel “csak” bocsánatkérést akart követelni a magyaroktól, amiért korábban “diktatúrát kiáltottak”. A rosszabbik, hogy Magyarország miniszterelnöke épp megfenyegette őket, hogy csak akkor “úszhatják meg olcsón”, ha mielőbb bocsánatot kérnek.

Láttunk már pár egészen elképesztő bejegyzést Orbántól az utóbbi években, mondott pár cifra dolgot, de ilyet talán még soha. Már önmagában a bocsánatkérés követelése is elfogadhatatlan lenne annak az embernek a szájából, aki csak látszólag adja vissza a kizárólagos hatalmát (az egészségügyi válsághelyzet kiskapujával lényegében bármikor visszaadhatja azt magának), de hogy bárkit meg merjen fenyegetni, aki korábban ki merte kérni magának, hogy az ország vezetője a járványt kihasználva teljhatalmat szavaztatott meg magának, arra tényleg nehéz szavakat találni.

Orbán botrányos bejegyzése:

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!